reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Dzięki dziewczyny za porady, coś popróbuję jeszcze po domowemu, bo lekarz dopiero wieczorem będzie. Gorączki na szczęście nie mam, ale ja to w ogóle bardzo rzadko gorączkuję i to bym się już naprawdę wystraszyła wtedy.
Macie może gdzieś pod ręką przepis na ten syrop z cebuli? Pamiętam, że to było dosyć proste do zrobienia, cebula, cukier, jakoś tak?

ivi, trzymam kciuki, że z maluchem wszystko ok i że już nie będziesz więcej chorować.

agbar, także gratuluję mebelków:) my już mamy upatrzone mniej więcej, tylko jeszcze trochę musimy poczekać z zakupem, a już tak bym chciała wszystko ustawiać w pokoju :p

reklama
Dzieki za gratulacje.Juz sie moge doczekac kiedy stana w koncu;-)Tymbardziej ze czekalismy na nie od sierpnia...
Pierwsza porcja prania gotowa ide pakowac nastepne....Boshe taki maly ludz a rzeczy ma wiecej niz mamunia i tatus razem wzieci :-D:-D:-D

1 duża cebula, pokrojona w cienkie plastry. Ułóż w miseczce, każdą warstwę przesypując łyżeczką cukru lub miodu. Po ok 2 godzinach można pić - jedną łyżkę 3-4 razy dziennie. Aha - na noc chowaj do lodówki i lepiej co drugi dzień robić świeży ;-)

Jeśli lekarz będzie wieczorem, to pakuj się do wyrka i walcz z chorobą! Trzymam kciuki żeby u Ciebie szybciutko to minęło!

Daj znać co lekarz powiedział i dbaj o was!! pamiętaj że lepiej na początku przeziębienia spędzić kilka dni w łóżku, niż doprowadzić się do stanu w którym antybiotyk będzie niezbędny... Trzymam kciuki :tak::-)

Witajcie:-) My już posprzątałyśmy, zjadłyśmy i wyspałyśmy się . O ile wstawanie co godzinkę można nazwać spaniem. Malutka tak mnie kopie po pęcherzu że nie wyrabiam . Tak się jakoś ułożyła i nie bardzo ma zamiar to zmienić:-) Jej się podoba a mi nie bo jak tak dalej pójdzie przeniosę się do kibelka:-) Miłego dzionka kobitki:tak:

reklama
Witam po śniadanku. U nas pogoda do bani, szaro, buro i nawet pomyte okna nie pomagają ;-) w tym tygodniu postanowiłam poobijać się trochę, w przyszłym za to wykorzystam, że m ma na popołudnie i porobię trochę porządków. Na razie wychodzę dotlenić się z psem :-)

Do góry