reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Ja jutro też idę do Lidla :tak: I to z samego rana ;-) Bo u nas zawsze wykupują... Ostatnio jak były ubranka dziecięce, chciałam kupić kilka bodów, poszłam o 17, to zostały tylko 2 ręczniki i kocyki :confused2: Więc kupiłam tylko 2 te ręczniki :tak: Tak więc jutro pojadę przed zajęciami, a mam na 9, to myślę, że zdążę :-)

Paulinaa rzeczywiście długo byłaś sama... Ześwirować idzie samej ;-) Ale będzie przytulanko...!!! :-D

reklama
A ja oglądam i jakoś na razie żyję ;-)

koszulkę to ja miałam ciut dłuższą tylko rozcięcie miałam do pępka i nie miałam sznurków by zawiązać ;-) no ale szlafrok od czego jest :-D

dokładnie tak:tak:
Emilcia współczuję ale dobrze ze wszystko jest ok !!!

wiecie co? kocham te nasze wspólne oglądanie programów i seriali :-D jesteśmy jak jedna wielka rodzina :-D:-D:-D:-D:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cos mnie łepek pobolewa dzis od rana i zamulona jestem:confused2:moze w koncu sie wyspie dzisiaj:sorry:

Dziewczynki ja jestem po usg:-)
Wszystko jest ok, choć termin u mnie przesunął się z 02.01.2010 na 28.12.2009..........
Mały waży 1,8 kg:-) i bezwstydnie wywalił jajeczka.....łapał się rączkami za stópki, czym zasłaniał buźkę......Uśmiałam się do łez....

Paulinaa rzeczywiście długo byłaś sama... Ześwirować idzie samej ;-) Ale będzie przytulanko...!!! :-D
Hehe.. eee tam:-p Pomęczę go tylko trochę jak wróci bo siedząc tyle czasu samej można jebca dostać:happy::eek::-D

Dziewczynki ja jestem po usg:-)
Wszystko jest ok, choć termin u mnie przesunął się z 02.01.2010 na 28.12.2009..........
Mały waży 1,8 kg:-) i bezwstydnie wywalił jajeczka.....łapał się rączkami za stópki, czym zasłaniał buźkę......Uśmiałam się do łez....

Mzetka super że wszystko jest oki to Ci powiem że Twój maluszek to taki sam bezwstydnik jak i mój:-D Mój też tek paradował z klejnotami i nóżkami w górze na usg:wink: To masz po sercem kawał mężczyzny 1,8kg no to bardzo ładnie:happy:
cześć
z dobrych wieści:
jestem po kontroli u gin. - mały zdrowy, chłopak na 100000000% , ułożony główką w dół (z czego moja ginka sięi bardzo cieszy), moja choroba mu nie zaszkodziła:-)waży ok 950g (26tydz) i ma odpowiednią ilosć wód płodowych. Szyjka mój kaszel przetrwała, choć lekko się skróciła... Ale nie jest źle:-)

ze złych wieści:
musieliśmy z teściową jechać na izbę przyjęć bo tak ją serce bolało.. Czeka na wyniki badań, mój mąż odwiózł mnie do domu i właśnie wraca do niej do szpitala... Cholera jak nie urok do sraczka no... :-:)-(

Ivi u Ciebie również super, Gratuluję zdrowego mężczyzny:tak::wink:
Co do teściowej to przykro mi że Wam się taka sytuacja przytrafiła, ale napewno wszystko będzie dobrze nie martw się:sorry::baffled:

Ostatnia edycja:
cześć
z dobrych wieści:
jestem po kontroli u gin. - mały zdrowy, chłopak na 100000000% , ułożony główką w dół (z czego moja ginka sięi bardzo cieszy), moja choroba mu nie zaszkodziła:-)waży ok 950g (26tydz) i ma odpowiednią ilosć wód płodowych. Szyjka mój kaszel przetrwała, choć lekko się skróciła... Ale nie jest źle:-)

ze złych wieści:
musieliśmy z teściową jechać na izbę przyjęć bo tak ją serce bolało.. Czeka na wyniki badań, mój mąż odwiózł mnie do domu i właśnie wraca do niej do szpitala... Cholera jak nie urok do sraczka no... :-:)-(

Witam ponownie:) Nieźle żeście od rana tu popisały, dopiero nadrobiłam zaległości.

Mnie niestety dopadło zapalenie tchawicy :< ale jak na razie dopiero sam początek, więc może się uda bez antybiotyku, póki co mam brać paracetamol i pić dużo ciepłych napojów. Zobaczymy, ale mam nadzieję, że jednak się nie rozłożę na poważniej.

Miałam mieć jutro rano wizytę u gina, ale chyba ją przełożę jak chora jestem, nie?

A do Lidla też chciałam się wybrać, ale trudno, może męża uda się wywalić, chociaż już go sobie biedaka wyobrażam samego wśród tych wszystkich ubranek itp. :)

Mzetka ale już mężczyzna z tego Twojego synka :-D 1800 - super!!! Nic dziwnego, że kręgosłup boli :cool: Najważniejszy, że mały ma sie dobrze!!
A kebab rodzinny był??
Ja mam ochotę na kebaba, ale dziś sobie daruję... Do jutra wytrzymam :-D

Ivi za to Twoje dziecię to maleństwo :tak: Prawie kilogram lżejszy :tak:Ale pewnie nadrobi w ciągu 4 tygodni i też będzie dużym chłopcem :-)
Przykro mi z powodu Teściowej... Dużo zdrówka dla Niej!!
Trzymaj się cieplutko i bez nerwów!! :*

A ile dzieci mają cm??

reklama
hehe ale też jest różnica, między mzetką - 31 tydz. ciąży, a mną 27 tydz. ciąży ;-)4 tygodnie dla naszych maleństw to jednak sporo ;-)Pocieszam się tym że ginka powiedziała że z małym jest wszystko w porządku, w normie:tak:

Do góry