reklama

Szanowna córcia mi zaraz przez powłoki brzuszne się przedrze. Zjadłam pomarańczę (swoją drogą mam ochotę na jeszcze jedną...), a teraz mam wykopki w brzuchu.
moja też tak dokazuje aż krzyczałam ała a mój patrzy co się dzieje ale tak mi się tak wierci i kopniaki zapodaje że aż boli

dziś całą noc nie spałam tak dokazywała jak położę się na boku lewym czy prawym to od razu mnie kopię nie wiem czy ją cisnę czy co
a na plecach to znowu tak się wierci jakby miała mi wyskoczyć i zaraz brak mi tchu 
Agbar zdrówka oby nic się nie rozwinęło i to mała niedyspozycja ;-)
dziewczyny fajnie że dzieciaczki tak rosną ale też różnice są jedne 1,5 inne 2,5

ja dziś wymęczona jestem nie mam sił i chęci na nadrabianie zaległości
;-)a wy  piszecie i piszecie ;-)tylko te wątki mniej okupowane przejrzałam 
pozdrowionka dla wszystkich ja dalej leżę :-(
Nadineczka fajnie że zajrzałaś leż i wypoczywaj a córcia niech siedzi grzecznie w brzuszku

macy
Fanka BB :)

Tak właśnie myślałam, że się ucieszysz z mojej diagnozy.macy - bo cie walnę przez monitor![]()

Oj lubią.macy nasze malenstwa lubia mamusia dziory w brzuchu wiercic![]()
Gośka, ja też już nie wiem, jak spać, bo ciągle dostaję kopy. Przy synku tak nie bolało, a teraz też potrafię krzyknąć z bólu.
hej 
Nie wyrabiam z czytaniem
ja dziś się odchamiłam u fryzjera. Teraz leżałam sobie bo moich facetów nie ma chwilowo i jak słuchałam tvn to wymiękłam jaką nagonkę robią w związku z grypą, ciężarne to już w ogóle będą leczyć antywirusowo bo w ciąży, wielki halo ile zachorowań, każda stacja [podaje inne dane, nie wiecie skąd je biorą?

Nie wyrabiam z czytaniem
ja dziś się odchamiłam u fryzjera. Teraz leżałam sobie bo moich facetów nie ma chwilowo i jak słuchałam tvn to wymiękłam jaką nagonkę robią w związku z grypą, ciężarne to już w ogóle będą leczyć antywirusowo bo w ciąży, wielki halo ile zachorowań, każda stacja [podaje inne dane, nie wiecie skąd je biorą?macy
Fanka BB :)

Z kosmosu!:-)hej
Nie wyrabiam z czytaniemja dziś się odchamiłam u fryzjera. Teraz leżałam sobie bo moich facetów nie ma chwilowo i jak słuchałam tvn to wymiękłam jaką nagonkę robią w związku z grypą, ciężarne to już w ogóle będą leczyć antywirusowo bo w ciąży, wielki halo ile zachorowań, każda stacja [podaje inne dane, nie wiecie skąd je biorą?
ja z córą to czułam delikatne ruchy a terazGośka, ja też już nie wiem, jak spać, bo ciągle dostaję kopy. Przy synku tak nie bolało, a teraz też potrafię krzyknąć z bólu.
 może to dlatego ze druga ciążą bardziej się ruchy czuję ? popieram ;-)Z kosmosu!:-)

P 

patrysia*
Gość
Heh tak samo mój synus kopniaki daje że...
a jak się przeciąga normalnie jeszcze troche a na wylot stópeczki wyjda mam wrażenie że nas dzieli cieniutka warstwa tak te stópki wypycha:-)brzuś non stop przyjmuje dziwne pozycje:-)nawet jak dzisiaj robiliśmy zdjątka gdzie mój M przykłada głowe do brzuszka to pare kopniaczków zadał tatusiowi synus
smiać się nam chciało bo M jak przyłożył to zaraz dostał kopniaczka

a jak się przeciąga normalnie jeszcze troche a na wylot stópeczki wyjda mam wrażenie że nas dzieli cieniutka warstwa tak te stópki wypycha:-)brzuś non stop przyjmuje dziwne pozycje:-)nawet jak dzisiaj robiliśmy zdjątka gdzie mój M przykłada głowe do brzuszka to pare kopniaczków zadał tatusiowi synus
smiać się nam chciało bo M jak przyłożył to zaraz dostał kopniaczka
reklama