reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

No dobra, podlogi pomyte, czas na relaks. Sporo juz sie dziewczyn rozpakowalo i to w krotkim czasie:-) Mnie T goni zebymnic nie robila tylko siedziala i do stycznie trzymala a ja jak tak patrze na malenstwa dziewczyn to juz bym nawet chciala:-p no ale coz dla dobra wszystkich poczekam do stycznie choc malo co ode mnie zalezy:-D Chcialaym mame jeszcze jutro z lotniska odebrac choc podobno T mnie nie zabierze:sorry:
Ide cosik zjesc bo to juz chyba swiateczny nawyk:-D

reklama
jola i aga - trzymać nóżki razem i leżeć.... może wam się uda przetrwać czego serdecznie życzę ;-)
Pumpkin - masz ode mnie zielone światło co do mordowania, tylko przemyśl to dobrze, musiałoby to być morderstwo doskonałe coby Pola matki w więzieniu nie miała :-D

Dziewczyny dodzwoniłam się do lekarza. Powiedziałam o wszystkim, kazał natychmiast do szpitala jechać.
Białko w moczu +opuchlizna+ skoki ciśnienia = zatrucie ciążowe.
Leukocyty są niegroźne i występują w moczu jak jest przeziębienie, białko niestety to nie leukocyty....
Spisałam nr Gosi.
Jadę. Będę informować!!
Boję się:szok: więc mocno kciuki trzymajcie!!! :tak:
Do zobaczenia Kochane!!
Dziękuję Wam za to, że zawsze znalazłam tu wsparcie i dobre słowo... :tak::-)

Witam kobietki :-)

Nie odzywałam się przez całe świeta...:zawstydzona/y: przepraszam, ale praktycznie nie było mnie w domu...:zawstydzona/y:
Teraz się z Wami witam, ale chcę się pożegnać (tzn. tylko na kilka dni...) Jutro o 8:00 jadę do szpitala...być może jutro już zobaczę synka...no a jeśli nie jutro, to we wtorek, lekarz nie wiedział w końcu, czy cc będzie w poniedziałek czy we wtorek. Kurcze kobietki, ja ledwo co wytrzymuje przez te święta...skurcze coraz częstsze i mocniejsze...ostatnio znowu nie mogłam chodzic z bólu w dole brzucha...masakra...no i jeszcze denerwuje się, bo mam mało wód płodowych i malutki nie ma miejsca, no i prawie w ogóle nie czuję ruchów...:no: takie nerwy mnie biorą że masakra...np. wczoraj to przez calutki dzień ani jednego ruchu nie było...dopiero jak kładłam się spać, to mały miał czkawkę, ale ruszyć tez się nie ruszył. Dobrze, ze jutro albo pojutrze ta cesarka będzie, bo się boję...

Kacha Wszystkiego najlepszego kochana!!!
POZDRAWIAM WAS KOBIETKI I ŻYCZĘ UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!
trzymaj się kobietko i również życze SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!:tak:
Co do kołderki od 12 miesiąca to bzdura jakaś.. co za różnica czym mama przykrywa maleństwo? Chyba taką plotkę wypuścili producentci rożków :-D
ja mojego synka od początku przykrywałam kołderką:tak:jedynie zgodze się co do poduszeczki że tak do roczku nie jest potrzebna:tak:
Hej dziewczynki!

U mnie jak na złość skurczyki i twardnienia cały dzień :eek: A jutro mam datę porodu z OM - no ale bez żartów, ja nogi zaciskam do 1 stycznia -te co chca,niech sobie rodzą, ja czekam:tak:żeby mi sie tu na grudzień nie uparła córka, bo czuję, że nizutko jest, kłuje w szyjce non stop i pasma śluzu z lekkim różem co wizytę w toalecie - chętnie oddam wszystkie syndromy tym, co tak na nie czekają;-)
ja wszystkie syndromy także mam tylko poprosze o ten różowy śluzik najlepiej z czopem odchodzącym:-)
Dziewczyny dodzwoniłam się do lekarza. Powiedziałam o wszystkim, kazał natychmiast do szpitala jechać.
Białko w moczu +opuchlizna+ skoki ciśnienia = zatrucie ciążowe.
Leukocyty są niegroźne i występują w moczu jak jest przeziębienie, białko niestety to nie leukocyty....
Spisałam nr Gosi.
Jadę. Będę informować!!
Boję się:szok: więc mocno kciuki trzymajcie!!! :tak:
Do zobaczenia Kochane!!
Dziękuję Wam za to, że zawsze znalazłam tu wsparcie i dobre słowo... :tak::-)
ojej:sorry:oby wszystko się dobrze potoczyło:tak:

Witam się i ja poświątecznie:-) Na jedzenie już patrzeć nie mogę :laugh2::baffled:
Brzuszek od góry tez coraz częściej mi się już wypina a mały szaleje na całego:-) Dziś leżałam z nogami w górze i opuchlizna zeszła a była straszna, myślałam że tak szybko nie zejdzie, a tu leżenie przyniosło ulgę.;-)Ale to wszystko przez to świąteczne zamieszanie teraz nareszcie relaks. I czekanie do stycznia:tak:

E_milcia trzymamy kciuki wracaj do Nas szybciutko:)

Kacha_wawa najserdeczniejsze życzenia urodzinowe.:tak:

Nadineczka kilkanaście minut temu urodziła :tak:

Emilcia powodzenia !:tak:

ja zmykam kąpać młodą bo nie chce iść z tatą wiec poczytam was później :tak:

reklama
Do góry