reklama
hej dziewczyny, widzę, że szalejecie i niewiele nas na styczeń zostanie
Z mężem kupilismy kolejne kwiatki, po przesadzeniu i ustawieniu doszliśmy do wniosku ze mamy w domu już małpi gaj. Nie mozemy sie powstrzymac od rozmnazania lub kupowania nowych kwiatków - zwlaszcza jak sa okazje.
E_milcia trzymaj sie dzielnie i czekamy na wiadomosci
Z mężem kupilismy kolejne kwiatki, po przesadzeniu i ustawieniu doszliśmy do wniosku ze mamy w domu już małpi gaj. Nie mozemy sie powstrzymac od rozmnazania lub kupowania nowych kwiatków - zwlaszcza jak sa okazje.E_milcia trzymaj sie dzielnie i czekamy na wiadomosci
morka
Fanka BB :)
yol a a jak dzidzia będzie chciała wyjść to wyjdzie w grudniu a ty i tak zostaniesz na styczeń?
Ja też się trzymam dzielnie:-) Moja mała chyba nie za bardzo wie którędy się wychodzi bo cały czas wierci w żebrach a tamtędy to szybko nie wyjdzie:-) Rusza się jak szalona chyba nadrabia ten jeden dzień
ale wolę być kopana od rana do wieczora :-)
a Nadineczka to córcię ma? Bo mi się jakoś zdawało że nie wiadomo.
A Roxeen się odmeldowała dzisiaj?
Ja też się trzymam dzielnie:-) Moja mała chyba nie za bardzo wie którędy się wychodzi bo cały czas wierci w żebrach a tamtędy to szybko nie wyjdzie:-) Rusza się jak szalona chyba nadrabia ten jeden dzień
ale wolę być kopana od rana do wieczora :-)a Nadineczka to córcię ma? Bo mi się jakoś zdawało że nie wiadomo.
A Roxeen się odmeldowała dzisiaj?
Ostatnia edycja:
Karoli4
Witam wieczornie,
ale mam dzis leniwy dzien.
Dzis mam jedzeniowa odmiane, mianowicie PIZZA MARGHERITA:-) mniam
E_milcia trzymaj sie kobieto. Bedzie dobrze.
ale mam dzis leniwy dzien.
Dzis mam jedzeniowa odmiane, mianowicie PIZZA MARGHERITA:-) mniam
E_milcia trzymaj sie kobieto. Bedzie dobrze.
a ja ?? a ja ?? a ja ???Morka ja myślę że chyba tylko z Kają zostanę na styczeń![]()
morka
a ja ?? a ja ?? a ja ???
Dasz w łapę gdzie trzeba to cię grudzień ominie

reklama
Podejmuję obiadem teściów w Nowy Rok a w sobotę 2.01 wpadają znajomi i zostają do niedzieli - także sama widzisz, że mi nie pasuje grudzień. Poza tym łapówkarstwu mówię kategoryczne NIE !! ;-)Dasz w łapę gdzie trzeba to cię grudzień ominie![]()