Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja - O tym, że to koniecznie mają być papierówki to nie słyszałam.....
o... i w tym sęk... to ważniejsze niż kompot i inne ;-)brawo ;-)Jak już jesteśmy na temacie, to opowiem co mi się przydarzyło przed wczoraj rano...
Ostatnio trochę się martwiłam, że nie będę miała mleka bo cycuchy jakieś markotne i nie wykazują żadnej produkcji. Leżałam w łóżku i zaczęłam sobie wyobrażać, że Polcię karmię, naprawdę starałam się w to "wczuć" i powiem wam, że cycuchy zaczęły boleć a po jakimś czasie miałam ślady siary na staniku jak nigdy wcześniej!! Trochę mnie to uspokoiło a przede wszystkim pokazało, że chcieć to móc!
dziękowaćDorciaa wciśnij shift i ctrl, bo sobie przestawiłaś klawiaturkę na programowanie![]()
dziękować
mamuśki a gdzie wy się podziewacie?bo chyba nie na porodówce i to wszystkie na raz?!m jak miłóść skończone to wracać bo nuuudno nic nie mam w tv, m kopie piłę na playstation, chyba poodkurzam z tego wszystkiego
![]()