reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Trudno.... trzeba pić jeszcze raz ;-) Nie pozostawimy koleżanek w biedzie... rodaczki kochane. Kieliszki ustawiam i za 10 minut witamy Nowy Rok po raz trzeci i dopiero będzie się liczyć :-D

kieliszki_do_wina_0.jpg

roxeen - dla ciebie z przyjemnością ;-) ooo.. i dla Pumpkin ;-)
szampan_201275d.jpg

Kochane, zostawiam barek czynny, prosze się częstować i świętowac.
Pewnie niebawem emilcia wróci, paula po serduszkowaniu wpadnie; Tysiolek też nam coś ogłosi.....
Ja już kończę imprezkę... bardzo mi było miło z wami witać 2010! ;-)

Do zobaczenia rano...

Jakby co będę polewać barszczyk na kaca - nagotowałam :-D

i ja bym się chciała załapać na jednego:sorry2:
No i wreszcie mamy długo wyczekiwany styczeń.Ciekawe kto będzie miał pierwszego styczniowego maluszka:tak:

Pozdrawiam Was serdecznie:tak:

reklama
roxeen - dla ciebie z przyjemnością ;-) ooo.. i dla Pumpkin ;-)
szampan_201275d.jpg

Kochane, zostawiam barek czynny, prosze się częstować i świętowac.
Pewnie niebawem emilcia wróci, paula po serduszkowaniu wpadnie; Tysiolek też nam coś ogłosi.....
Ja już kończę imprezkę... bardzo mi było miło z wami witać 2010! ;-)

Do zobaczenia rano...

Jakby co będę polewać barszczyk na kaca - nagotowałam :-D

Kaja,jesteś niezastąpiona...
bardzo wielkie dzięki za caaały okres wspieractwa tu,na bb...chyba lepiej nie można było się zżyć...chciałabym (i pewnie nie ja jedna) spotkać się kiedyś w tym gronie na żywo...i choc wiem,że to nierealne,to zawsze pozostaną nam marzenia:-)

Zyczę Wam wszystkim ,kochane,dużo zdrowia i cierpliwości...oraz zdrowych i grzecznych maluszków...żeby Wasi mężczyźni zaczęli Was doceniac a doceniający trwali w tym stanie...żebyście zawsze spotykali tylko dobrych ludzi...żeby omijały Was troski i problemy(a nieuniknione malały do minimum)...a na ten najbliższy czas szybkich i bezbolesnych porodów!!!

dziewczyny,ja mam chyba depresję poporodową...KOCHAM WAS!!!

Ostatnia edycja:
Do góry