reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Wita porannie, u mnie chumoir nie najleprzy , a wszystko przez to , ze ja juz mam dosc ciazy ile mozna fukcjonowac z bolami.Ciagle skurcze i nic , czy maja macica sie w koncu otworzy?
Witam wszystkie z Nowym rokiem, ide cos zjesc.

reklama
cześć laseczki
ale imprezka tu była :-D:-D myśmy wczoraj opychali się canelloni, sałatkami i .... śledziami(!!!pycha! :-D ) i do północy graliśmy w scrabble :-D

Raz jeszcze kobietki - najlepszego w Nowym Roku!!! i teraz to na wyścigi na porodówki!!
(w ogole jakoś mi tak dziwnie.. że już nasz miesiąc nadszedł...;-) )

Dziń dybry:-D Kto ma kaca? Paula nie obrażaj szampon był chiński a nie ruski :-). Zresztą spytaj polewaczki bo to ona przyniosła:-)
Kaja powstań szybko bo trzeba poprawkę zrobić nie???
Anetrix no co się dzieje kochana? Chyba taki żarcik z tą depresją co_
Golanda to pieknie imprezkę zakończyłaś:-) Ale na serio to rodzisz czy nie?

Witam ;-)

Golanda jak tam się ty miewasz ?

i jak Beti mam nadzieje ze już po i się nie męczy :tak:

E_milcia fajnie ze tata zmądrzał i podziwiam mamę ja bym takiego chłopa z powrotem nie chciała żeby mi może znowu taki numer wywinął oby twój tata jednak na stałe zmądrzał :sorry2:i fajnie że brat napisał smsa proszę jak dobrze się zaczyna nowy rok :tak:

Paula oby nie wymyślił nic nowego ;-)

A ja od rana mam ból żołądka i mdłości nie wspomnę znowu o napinaniu się brzucha :dry: idę na śniadanko ;-):tak:

i co najważniejsze dotrwałam do stycznia :-)

Witam serdecznie :-D
Nastrój mam nadal cudowny tak mnie cieszy, że już styczeń. Poczytałam tez wyznania miłości tu od was to jak tu się nie radować. :-D

Proszę - obiecany barszczyk...
barszcz-czerwony_15689_4.jpg

morka - chcesz w uzależnienie popasć :confused: jak ta tam mogę zacząć od nowa ale nie wiem kto to wytrzyma - koleżanki i tak nam się sypią.
golanda.... chyba będziesz na podium, liczę na to, że Beti już ten medal zdobyła...
emilcia - super, że tak się w rodzince poukładało :tak:

Witam Dziewczynki w Nowym Roku!
Uprzejmie oglaszam, ze drzwi szpitalne staja dla nas otworem:-);-)
Dla mnie stana od wtorku 5 stycznia - tzn. moge rodzic, bo bede miala 38 tydzien finito.

Zycze Wam wszystkim Szczesliwego Nowego Roku, spelnienia wszystkich marzen, cudownych szkrabow, a przede wszystkim szybkich i bezbolesnych porodow.

Witam moje Drogie dwupaki:-):-)
Jak widac nadal funkcjonuje 2 w jednym!:tak:
Tak jak przwidywalam Kasia chcial mnie nastraszyc i pokazac czego sie moge spodziewac niebawem.

Emilcia ciesze sie ze sytuacje rodzinne zaczely sie wreszcie ukladac, piekny poczatek Nowego Roku!:-)

Golanda, jak poród? Obrazki czekają.

Golanda, a może to nie był fałszywy alarm?!
Czekam na wieści!!

A kto teraz będzie przekazywał wieści od Beti,skoro Golanda też chyba na porodówce? :szok::sorry2:

Spoko Paula czekam az sie Betii rozpakuje i ja dopiero zaczne:)hihi :-)

Golanda to pieknie imprezkę zakończyłaś:-) Ale na serio to rodzisz czy nie?

Morka mialam skurcze do 7 rano po kapieli znowu co 10 min.
A po 7 jak reką odjął przeszly;-)

Golanda jak tam się ty miewasz ?i jak Beti mam nadzieje ze już po i się nie męczy :tak:

Gosiu niestety Betii sie jeszcze meczy, zaraz klepie jej smska porannego na watek

golanda.... chyba będziesz na podium, liczę na to, że Beti już ten medal zdobyła...:tak:

Kaja ja sie dzielnie trzymam jeszcze jako dwupak i powiem Ci ze jakos mi do podjum nie spieszno:happy2: hihi
Czekam na rozoj wydarzen. Spalam dzis 2h i znowu mam faze oczyszczanie organizmu, ciekawe kiedy Kasia sie zdecyduje na powaznie ze chce wyjsc.

golanda, abgar też ma czyszczenie - teraz będzie, że niby po imprezie a o żadnym porodzie nikt nie słyszał i nie wie o co chodzi.... :tak:

Ok... czekamy na wieści od Beti a reszta chwilowo relaksik ;-)

Jaki relaksik? Mnie coś porąbało. Dostałam takiego kopa że latam na szmacie:-) i nie mam już co sprzątać:tak: Jak tak ma działać na mnie internetowe spożycie to ja mogę codziennie:happy2:

reklama
No to Beti się rozkręca;-):-)

..... choć sobie pomyślałam że ja szłam z 2,5cm rozwarcia na porodówkę z córą i męczyłam się 20 godzin i tak szybko mi nie poszło :baffled: i oby jej lepiej szło:sorry2: w sumie jakby się znalazła jakaś szybka to by zdążyła jeszcze może przed nią:confused:;-)
nie ma chętnej :confused:;-)

Ja chyba muszę poszukać wszystkich wyników badań itd bo ciągle mi się wydaje że mam tyleeeee czasu :sorry2: 4-go idę do ginekologa ciekawe co mi powie może da skierowanie na wywołanie albo jeszcze jedna wizyta będzie przede mną :baffled:

Do góry