reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Witam noworocznie!

Pumpkin do teraz śpi tak świętowała... :-D

Kaja, skąd wiedziałaś? Spałam do 16 mojego czasu, z 3 przerwami na siusiu i batonika. Z 3cim zasnęłam w buzi i mi się na poduszkę i twarz roztopił :-D:baffled::-D
Zgodnie z zabobonem pewnie otworzę pralnię w 2010 roku bo w sumie 7 pralek nastawiłam! Teraz snuję się po domu i zastanawiam co by tu jeszcze zrobić...Chyba zabiorę się za rozbrajanie choinki.

Jeszcze tylko 62 godziny do mojej cesarki. :szok:

E:
Pasibrzuch, jak pieczesz pizzę w piekarniku to na ile stopni? Mi wczoraj się z wierzchy za bardzo przypiekła i nie wiem czy to wina temp czy ustawień..

reklama
Emilcia, ale miałaś niespodzianki na Nowy Rok! Super, że jednak wszystko się poukładało :-)

Widzę, że zaczyna się stresówka - czy to już, czy nie już ;-) a ja Wam mogę tylko pozazdrościć, bo u mnie nic a nic, posucha. choć mała schodzi chyba coraz niżej, bo nóżki wczoraj fikały już nie nad pępkiem, ale w okolicach pępka. No i jak oglądałam w oknie sztucznie ognie, to myślałam, że mi pochwę rozerwie, taki ucisk czułam. Ale poza tym nic... choć plecki pobolewały, ale nie wiem czy to nie od leżenia z 3 poduszkami pod głową :-)

Ja daje 5 dni synkowi na wyjscie:-pM będzie męczony co wieczór na bara bara żeby ruszyło :cool2:twardnieje se brzucho i to tyle i pewnie prowadzi to do niczego:dry:

A gdzie reszta kobitek bo coś spokojnie się zrobiło;-)

Witam w Nowy rok:tak:
No i dotrwałysmy do naszego stycznia:tak:Ja mam dzisiaj takiego lenia jak nigdy:tak:zmywanie w kuchni czeka po obiadku i sie chyba nie doczeka na mnie:no:
Teraz to juz bedzie ogólna panika na forum:tak:
Jeszcze dzisiaj wybieramy sie na sanki wieczorem z Oskarkiem i moze sie uda bałwana ulepic:tak:

Czy któras z was tez ma swira na tym punkcie,ze jej wody odejda?

Czy do was te z nie dociera to ,ze czeka was poród ,bole ,odchodzenie wod,szycie gabrysiek?bo ja niby wiem ,ze mnie to nie ominie,a z drugiej strony to do mnie nie dociera

Czy do was te z nie dociera to ,ze czeka was poród ,bole ,odchodzenie wod,szycie gabrysiek?bo ja niby wiem ,ze mnie to nie ominie,a z drugiej strony to do mnie nie dociera
ja czuje juz lekka presje że to już tuż tuż:tak:i szczerze się ciesze że to już tuż tuż a zarazem niecierpliwa czemu nie już:-p

Czy któras z was tez ma swira na tym punkcie,ze jej wody odejda?
no ja mam że pojadę na zakupy a tak mi po nogach poleci i wszyscy sobie pomyślą że się posiurkałam :rofl2:

do mnie nie dociera ze muszę jechać do szpitala jakbym mogła rodziła bym w domku pod kołderką ...mój mówi za firaną ;-):sorry2:
a tak na poważnie to ciągle mi się wydaje że jeszcze mam dużo czasu i jak przyjdzie ten moment będę się dopiero stresować ;-)

reklama
ja mam dzis od rana schize ze mi wody sie sacza i czas jechac....ale chyba nic sie nie dzieje bo jak sie klade to tylko tak leciutko jakby taki zadszy sluz....poczekam i zobacze co dalej

Do góry