Witajcie!
Widze, ze wczoraj wesolo u Was bylo

Szampan lal sie strumieniami ;-)
Ja wczoraj swietowalam z mezem przed telewizorem i mi to bardzo odpowiadalo :-) A maluszek imprezowal razem z nami, mialam calutki dzien dyskoteke w brzuszku

A teraz mi tu pupencje pod nosem wypina
A dzisiaj jakas padnieta jestem, ale udalo mi sie zrobic druga ture prania ubranek i nawet poprasowalam pierwsza

Ale obiad to juz ledwo zrobilam, wszystko mi z rak leci. Dobrze, ze nic nie musze robic, bo mam totalnego lenia juz od tygodnia.
Golanda - podziwiam!!! Ja to juz dawno bym na porodowce wyladowala!!! Ciekawe, kiedy sie zacznie na calego?
Czemu nie ma tak, ze skorcze sie pojawia, to znaczy ze porod sie zaczyna, to hop do szpitala i rodzic ??? Ja chyba zeswiruje, jak u mnie sie zacznie takie "straszenie" i podchody

Dobrze, ze moge poczytac Wasze doswiadczenia, moze jak przyjdzie moja kolej, to nie popedze od razu na porodowke
Beti zgarnela zloty medal, fajnie ze ma to juz za soba
Pumpkin - gdzie (w czym?) Ty to pranie (taka ilosc) suszysz???
Morka - nie zazdrosc ostatniej (pewnie to bede ja

), bo jak pomysle, ze najpierw musze przezyc wszystkie Wasze porody, to mimo strachu, wolalabym chyba juz miec to za soba...
A dzisiaj mowie do meza: szkoda, ze trzeba jeszcze na maluszka tak dlugo czekac... na co on do mnie: Przypomne ci twoje slowa po porodzie
Strasznie sie ciesze, ze swiezo upieczone mamy maja choc troszke czasu, zeby do nas zajrzec

Tak fajnie sie czyta, jak pisza o swoich dzieciatkach :-)
Co do tej wady wzroku - mialam isc jeszcze do innego lekarza, ale... bedzie co ma byc... cesarki boje sie chyba jeszcze bardziej
BlackWizard - mi napisala ostatnio kolezanka, ktora ma 10 -miesieczna corcie, ze juz mi zazdrosci tych pierwszych dni z malenstwem

Chyba kazdy okres ciazy i macierzynstwa ma swoje piekne strony

Ja juz sobie mysle, jak bardzo bedzie mi brakowalo tego uczucia, ze jest we mnie nowe zycie

Ale po porodzie to musi byc rzeczywiscie piekny okres w zyciu kazdej mamy