reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2010 !!

Zostawiam Was dziewczynki, jesteśmy z M po rozmowie, we'll see co z tego wyjdzie, a na razie idę się zrelaksować pod prysznicem.
Pumpkin, ulżyj sobie, a co?! :-D Tylko może nie w samochodzie, ale w domku?
Miłego wieczorku brzuchatki :-)

reklama
Pasibrzuch, Paulaprzytulam Was mocno do mego obfitego brzucha i wielkich piersi:-p Dziewczyny faceci tacy są mój też dzisiaj gra:wściekła/y:

Karoli a Ty nie masz zbyt mało tych kilosów? Narzekałaś, że nie chcesz zbyt schudnąć, więc jedz na zdrowie!!!:-p;-)
macy nie choruj, bo nie czas na to
Jola24 Chcesz rodzić w marcu?;-)

Golanda życzę, aby Kasia dostała przyspieszenia bo ile można;-)
Pumpkin Daj se luz, nie krzycz za bardzo;-):tak::sorry2:
Lilka 29 Powodzenia;-)

yol_a heh troche narzekalam. Ale drugie 13 kg to bedzie za duzo, bo da razem 26 kg:szok::szok::szok: i wtedy bedzie za duzo;-)
a na to konto moj G. poszedl szukac lodow, bo mi kurcze dwa dni temu narobilyscie smaka i chodza za mna, ze szok.
Niestety w Perugii 24-godzinne skelpy nocne nie istnieja:no: tylko bary, wiec mam nadzieje, ze uda mu sie znalezc chociaz jakiegos rozka smietankowego, bo do jutra nie wyrobie, albo mi ochota przejdzie:baffled:

Pumpkin a on z tego lotniska to nie moze sobie taksowka wrocic?

Na lotnisko mam 10 min drogi wiec luz, wolę sama po niego pojechać niż żeby taxówkami się non stop rozbijał. Poza tym dzielimy jeden samochód więc trzeba iść na kompromisy...

Pumpkin nie wiem co doradzić może weź coś zrób w domku by złe emocje rozładować ja się biorę od razu za sprzątnie po kolanach mam jakiś pożytek z tej mojej kur...cy :baffled::cool2:

No właśnie, ale ja już wszytsko zrobiłam co mogłam, za mycie podłóg się nie biorę bo gosposia jutro rano przychodzi i muszę jej coś zostawić też, bo inaczej po co mi ona?

Mam nadzieję, że będę w stanie się powstrzymać i zapanować nad hormonami bo nie chcę się kłócić ale podminowana jestem, że szok....

Znacie babeczki jakieś krótkie wierszyki/sentencje dotyczące przyjścia dzidzi na świat. Pracuję właśnie nad kartą Polci, którą mam zamiar rozesłać do rodziny. Wiecie, taka z fotką i detalami data, czas,waga etc no i brakuje mi jakiegoś akcentu....

yol_a heh troche narzekalam. Ale drugie 13 kg to bedzie za duzo, bo da razem 26 kg:szok::szok::szok: i wtedy bedzie za duzo;-)
a na to konto moj G. poszedl szukac lodow, bo mi kurcze dwa dni temu narobilyscie smaka i chodza za mna, ze szok.
Niestety w Perugii 24-godzinne skelpy nocne nie istnieja:no: tylko bary, wiec mam nadzieje, ze uda mu sie znalezc chociaz jakiegos rozka smietankowego, bo do jutra nie wyrobie, albo mi ochota przejdzie:baffled:

Właśnie zjadłam i się nie podzielę bo już nie mam,:no: Jutro sobie kupię duże opakowanie, to do poniedziałku obalę;-)

Witam wieczornie! Właśnie przywlokłam się z kościoła, zimno się zrobiło i taki paskudny śliski śnieg udeptany, no ale udało mi się nie zaliczyć wywrotki, więc jest dobrze. Już sobie wypiłam kubek barszczyku i mi ciepło. :)

Widzę, że przybyło nam kolejne maleństwo, a zarazem pierwsze prawdziwie styczniowe. :) Gratulacje dla Betii i Violetki!

Tymczasem idę ponadrabiać dzisiejsze zaległości.

Witam noworocznie!!!
Wszystkim stycznióweczkom zyczę Szczęśliwego Nowego Roku,Zdrowych Dzieciątek oraz Szczęsliwych i lekkich porodów.
Mnie ostatnio coraz czesciejpbolewa w dole brzucha no i od wczoraj boli mnie kręgosłup moj termin z miesiaczki juz tuz tuz bo na 3 stycznia ale gin sie trzyma bardziej terminu z usg czyli 16 stycznia no ciekawe kiedy Natalka zechce wyjść...
Co do gier komputerowych to moj mą nigdy nie mial z nimi problemu poprostu nie gra a przy kompie posiedzi ale z rozsadkiem:-):-):-):-)pozdrawiam i milej nockizycze!

reklama
Do góry