Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

ajenka współczujeWitam przed snem ,choc dzis przespalam caly dzien , boli jka codzien , juz zaczynam przyzwaczajac sie do tego bolu , jaka sadystka ze mnie.
Co do chumorkow to ja sie ciagle dre , nic ie nie pasuje.
Do obiawow doszla zgaga , lekkie puchniecie i wymioty, takze jest super.
Mi galaretka ciagle wychodzi tak po kawalku , wczoraj pojawila sie lekko zarozowa a dzis juz przezroczysta , ciekawe jak dlugo w tym stanie dotrwam, brzuch juz nadole skurcze co chwila ,ale jak mow moja gin dopuki moge je wytrzymac to jeszcze nie czas.Oki ide zwymiotowaci klade sie dalej .
.
męczą dolegliwości męczą ale co zrobic
daj zdjątko to zobaczymy czy się obiżyłBardziej poczułam niż zauważyłam. Sobie akurat kucałam i poczułam jak mi coś tam na dole "pękło". Nie było to bolesne. Widocznie to był moment jak mały zszedł niżej. Patrzyłam na siebie w lustrze i nie byłam w stanie stwierdzić, czy jest niżej czy nie.
Mama i mąż nie zauważyli, ale to z prozaicznego powodu iż widują mnie codziennie. Zauważyła to moja teściowa i teściowa szwagra. Z nimi ostatni raz widziałam się kilka dni temu.
;-)a moze ty PAULA brąz co;-)Swoją drogą- dosłownie cieknie ze mnie śluzi to taki gęsty, galaretowaty, ciągnący (sory za szczegółowy opis). Ale może to przez to, że od naprawdę długiego czasu nie serduszkowałam, a teraz zaczęliśmy i to całkiem intensywnie
![]()

olej olej olej co tam obchodzą cię "obcy" ludzie najważniejsze że rodzice cię wspierają i mam nadzieje że S w pełni całkowitej bedzie także wspierał
teraz dzidziuś najwazniejszy a że teściowie tak gadaja bo poprostu mają prolblem ze sobą i niestety żeby poczuć się lepiej musieli sobie kogoś wyszukac do takiego traktowania i niestety padło na ciebie ale nie martw się bo jesteś super kobitką a im to tylko w twarz można się wyśmiac i powiedzieć"JAK MI WAS ŻAL" i to tyle;-)

nie wiem czy to dobry pomysl czytac teraz:-)
to chyba oczekiwanie

hehe poza tym wszystko dobrze zaczela przybierac na wadze i odpada jej kikutek
.

w ogóle dochodzi do mnie dopiero-lepiej późno niź wcale- jak dzidzia zmieni nam życie - szybki wyskok do centrum czy winne miejsce odpada- bo to się wiążę przecież z całym pakowaniem dziecka, mąż chciał mi wykupić karnet do fajnego klubu do 16 70zł, po 16 - 170zł to mu mówię,że super bo korepetycje mam po południu to sobie rano mogę śmigać - a on no jak a dziecko?ale ze mnie matka nie ma co jak ja zapominam że w ogóle dziecko będę miała
![]()

Pumpkin - jak zawsze mnie irytuje twoj M i naprawdę bym go czasem ubiła to jego tekst o sprzątaniu całkiem, calkiem....Ja wiem, że chcesz mieć czysto na tip top ale ty masz syndrom czaszczenia gniazda do ntej rozbudzony - daj no kilku z tej ekipy do mnie ....
roxeen - może Borysek fiknął spowrotem
Ja spałam tak sobie, skurcze różne się też zaczynają ale żadne śluzy i czopy się nie pojawiają. Też miałam wczoraj zgage. Jakoś na logike mi się wydaje, że te które mają zgagę to maluszki są wysoko jeszcze i do porodu jeszcze daleko

Mój m ma dzisiaj pierwszy dzień urlopu : skleił dzwiczki polciowej komody oraz poprzyczepiał gwiazdki na suficie (konstelacja jego autorstwa pozostawia wiele do życzenia ale nie skomentowałam...) więc jestem zadowolona
Wczoraj narzekał na ból głowy i jakiś niemrawy był więc mu wszelkie awantury łaskawie odpuściłam.... 

m wrócił z pracy i odkurza sam z siebie normalnie siedzę na kanapie i zonkmogę tak sobie siedzieć i nic nie robić?
![]()

Przepraszam że zawracam Wam głowę ale Dziewczyny powiedzcie mi czy któraś z Was ma ciągłe kłucie w pochwie?? (Coś jakby igłą ktoś kłuł:-() Jak złapało mnie 4 godziny temu tak trzyma.:-(
Tysiołek - Jak nie szmata, to chociaż sobie zrób autostymulację sutków! Jak je potrzesz, pomacasz i pomasujesz to powinno sprowokować produkcję oksytocyny!![]()