Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Siedzi sobie i fika. Tysiolek, stawiam, że Amelka pierwsza wyskoczy. A ja o medale nie powalczę. Zresztą, z tym katarem nie warto. Że akurat teraz mnie cholerstwo musiało złapać.:-( W sumie i tak chyba cesarka wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem niz meczenie sie godzinami zeby wypluc moja dwojeczkeeAnulka ja Cię rozumiem ja w środę, a Pumpkin w poniedziałek. zaczynam mieć stresa![]()

Nareszcie zobaczy nasze malenstwa:-)Witam Laseczki.:-)
Kaja, Tysiolek, Sylwia, dzięki za troskę. No rzeczywiście, niepodobne, że się nie odzywam cały dzień. Mąż okupuje komputer, bo pracuje, a ja się przytulam do chusteczek, tak mnie wzięło przeziębienie. U mnie nic nie widać, żeby dziecię się szykowało na świat.Siedzi sobie i fika. Tysiolek, stawiam, że Amelka pierwsza wyskoczy. A ja o medale nie powalczę. Zresztą, z tym katarem nie warto. Że akurat teraz mnie cholerstwo musiało złapać.:-(
Pumpkin, chałupa już pewnie lśniąca, co? U mnie dużo do sprzątania nie ma, ale działam na biężąco, bo jeśli mnie zaskoczy, wolę być przygotowana.
Roxeen, mam nadzieję, że Borys sobie z matki żartów nie stroi.
Paulinaa, mnie też czasami bardzo kłuje w pochwie, ale nie non-stop. Może maleństwo na jakiś nerw uciska?

- może na zakupy M po pracy wyciągne - w sklepie chyba nie będe ryczała cio?
;-)
Czechow- dlatego ja też się zdziwiłam przy ostatniej wizycie.
Co prawda lepiej dmuchać na zimne.
I zdaje sprawe, że zatrucie to może być poważna sprawa . Lepiej mieć wywołany poród niż jakby- odpukać -miałoby coś się stać. Zresztą mały jest już donoszony i może spokojnie się urodzić. Tylko szyjka zamknięta i prawie wogule nie skrócona. To wywołanie będzie prawie od zera, jak się nie wezme do roboty.
A co do zanych sposobówJa dlatego tak się wkurzam na swojego m., że boi się mnie dotknąć. Ja tu staje na głowie, żeby samej urodzić wcześniej, bez tych wszystkich kroplówek, masarzu szyjki w szpitalu i innych wątpliwych przyjemności, a on zachowuje się jakby nie wiedział do czego służy ten sprzęt między nogami.
no ale dobrze dobrze oby tak dalej
no i niedługo wezme się za te podłogi(heh ale mam zapęd)i dalej serduszkowac i niech mnie już bierze no bo 4 dni mi zostało
pewnie już pisałyście ale mój mózg w ciąży troche odmawia współpracy