Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pysia ale super!!! Serdeczne gratulacje! Monia urodzila blizniaki jeszcze z nas w wigilie!!!Hej dziewczynkimelduje, że zostalam SZCZESLIWA MAMUSIĄ niunia urodzila sie 24.12. o godz. 15:05 wazyla 3620 mierzyla 57 cm i urodzila sie 3 tyg przed terminem
Porod SN trwal 3 godzinki. Corcia bedzie miala na imie MARYSIA .Byly to najpiekniejsze swieta w moim zyciu. Pozdrawiam serdecznie, a moze ktos jeszcze pojawil sie na swiecie 24 12;-):-):-)
:-):-);-)

Juz 40 tydzien skonczony

mimo dużego wysiłku fizycznego Dawidek ani myśli wyłazić;-)

Byleby się pospieszyły z myśleniem czy to już 

Moja dzidzia przy tym szaleje
Muszę wziąć księgę moją i przeczytać jak to jest jak w czasie skurczu dzidzia się wierci 
Więc chodzi po nieodśnieżonych chodnikach i się wkurza
Muszę do niej zadzwonić i do domu zawołać 

Mi nic położna nie mówiła. Idę we wtorek na wizytę, więc pewnie coś powie. Oni chyba dają 12 dni po terminie. Ale ja się im dotknąć nie dam. Ja nie będę tabliczki wywieszać: UWAGA KOBIETA W CIĄŻY. Ja z nią będę chodzić!MACY TYSIOLEK i inne kobietki które maja termin na dzisiaj na kiedy macie się wstawić do szpitala jak niewieźmie was samo![]()

)!! A ten mój biedak nie może dziś nawet na minute wyjść z pracy, bo kierowcą jest!! Tak więc nie rodzę 
Po co jej mówiłam, że skurcz mam