Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kaja wywolalas wilka z lasu, oto i jestemPrzypomniało mi sie, że jutro anulki bliźniaczki też na świat przychodzą Maja i Julka - a może Kaja i Gaja
Czyli Pumpkin jutro nie będzesz sama stawala się mamusią - trzy dziewczynki jutro witamy![]()
hehe ja też to oglądama ja wybrałam "Cztery wesela i pogrzeb" na tvn i to chyba oglądam któryś razjedynkę nagrywam
Nie biorę pod uwagę innej opcji, pewnie do rana Oskarek wypocznie i będzie ok. Jak coś sylwia będzie pisac to zaraz wkleję.
Miłego wieczorku!
nuuuudzę się i to nie jest fajne
jestem zmęczona i marudna
Kaja ja też się przyczajam na romansidło na tv1 chyba
chcę się jeszcze wykąpać ale to już żadna przyjemność bo moja wielka wanna nie jest w stanie zakryc mi brzuszka i wystaje jak wieloryb
no a m za mną chodzi z tym swoim księciuniem więc dzisiaj czeka mnie jeszcze zabawa w ornitolożkę i przytulenie ptaszka
oglądam teraz dziewczyny playboya i jeju ja chcę mieć taką figurę na lato![]()
Oj ja chyba też wychyle szklaneczkę, dostałam w polskim sklepie żywcaJa to mam smaki jak podczas calej ciazy nie mialam...dzis mnie napadlo na piwo z sokiem.....Wypilam pol szklanki...Problem w tym,ze ja nie cierpie piwa....![]()