Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

nie wiem co się ze mną dziś dzieje jakiegoś doła złapałam ;-)

Tak tez myslalamjola - ja myślałam 10 minut, że ty też urodziłaś.. matko kochana jaki ruch nie wiem gdzie ręce włożyć![]()

Ale nie, moje dziecie nadal sie rzpycha w brzuchu
Super

Karoli, ja tez oficjalnie 21 stycznia, ale pani doktor kazała mi się szykować na 11 stycznia. jak w czwartek stwierdzi, że dalej wszystko trzyma i porodu ni widu ni słychu to ustawiam suwaczka na 21 i będziemy wyły razem![]()
Stwierdzilam ze w moim przypadku jedzenie nie ma sensu, bo zaraz mnie czysci![]()

wiesz nie o to mi chodziło poprostu duży synuś się udał WRONEK:-)Patrysia nie wydaje mi się że synek Wronek to klops swoje na długość ma wiec pewnie nie jest z niego kulka tylko ma wagę odpowiednio do długości inaczej jakby miał 50cm i ważył prawie 5kg tak mi się przynajmniej wydaje![]()
Mamusi już gratulacje złożyłam na innym wątku;-) wiec i tatusiowi GRATULUJĘNie wiem gdzie wam to wklejać więc tutaj wklejam
Yol_a - znaczy się moja żona miała dziś CC i urodziła Filipka. Ma on 3400 gr, 58 cm długości i jest zdrowiutki10/10
mąż Joli
:-)