Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Asiowo, może spotkamy się na porodówce? Choć mój M twierdzi, że jego kobieca intuicja mówi mu, że urodzę w przyszłym tygodniu![]()

oj zjem jeszcze jednego pączusia, teraz ja i pączki wyglądamy tak samo![]()

ja też czuję się jak pączek, tylko nadzienie mam fajniejsze ;-)na razie opchałam się spaghetti, ale dzisiaj kolejne świeżutkie pączki już na mnie czekają, plus gołąbki, szczypiorek na kanapki (pewnie też zjem pół chleba)i chyba WZetki...też sobie tłumaczę, że to ostatki, bo później będę się pilnowała 
A na powaznie to po prostu tak rzadki sluz.Maly jest bezpieczny,taki niski poziom wod na tym etapie ciazy moze sie zdarzac,na ktg skurcze do ponad 60,im blizej 70 tym musze przyznac zaczynalo byc nieprzyjemnie ale do zniesienia. O ile sie maly nie ruszy do wyjscia to co dwa dni na ctg bedziemy sie zglaszac- no chyba ze cos sie zacznie dziac albo cos nas zaniepokoi...No i chyba to tyle.Spytali czy chce zostac w szpitalu,naturalnie od razu powiedzialam ze nie i oto jestem:-)Tak wiec nadal czekamyyyyyyyooo witamy spowrotem:-)no to teraz czekaćTadammm ......suprajs;-)
Jestesmy w domu.To COS to jednak rosol nie wodyA na powaznie to po prostu tak rzadki sluz.Maly jest bezpieczny,taki niski poziom wod na tym etapie ciazy moze sie zdarzac,na ktg skurcze do ponad 60,im blizej 70 tym musze przyznac zaczynalo byc nieprzyjemnie ale do zniesienia. O ile sie maly nie ruszy do wyjscia to co dwa dni na ctg bedziemy sie zglaszac- no chyba ze cos sie zacznie dziac albo cos nas zaniepokoi...No i chyba to tyle.Spytali czy chce zostac w szpitalu,naturalnie od razu powiedzialam ze nie i oto jestem:-)Tak wiec nadal czekamyyyyyyy
Dziekuje za kciuki i bede pewnie prosic o powtorke;-)

jeju ciekawe co jutro usłysze
Klara wielkie dzięki, bardzo mnie to korciKaja ja też sie trochę wiązania boję, ale specjalnie kupiłam elastyczną chustę bo na start ponoć najlepsza i najpierw wiążesz a potem wkładasz dziecko...
juz nie moge sie doczekac chusty i żałuję że tak późno na to wpadłam... bo one są fajn e od początku a ja myślałam że dla starszych dzieci..
a tu link do mojej chusty i w opisie link do strony producenta z filmikiem instruktażowym.... tyle to chyba opanuję:-)
Chusta nosidełko Moby Wrap z USA mobywrap tanio (864473146) - Aukcje internetowe Allegro
Podobały mnie się inne wzory w innym sklepie ale cena już nie więc zamówiłam gładką chustę w kolorze moss :-)
a tu ten filmik, i jeszcze dodatkowy z youtube...
Jaki to worek? Możesz pokazać? Może worek też niezly?Też zastanawiałam się nad chustą, ale wydaje mi się, że troszkę trwa dojście do wprawy z wiązaniem, a ja muszę być gotowa np. na wyjście z psem JUŻ, więc chyba jednak na początek zdecyduję się na worek, a później na nosidełko na szelkach...
Tadammm ......suprajs;-)
Jestesmy w domu.To COS to jednak rosol nie wodyA na powaznie to po prostu tak rzadki sluz.Maly jest bezpieczny,taki niski poziom wod na tym etapie ciazy moze sie zdarzac,na ktg skurcze do ponad 60,im blizej 70 tym musze przyznac zaczynalo byc nieprzyjemnie ale do zniesienia. O ile sie maly nie ruszy do wyjscia to co dwa dni na ctg bedziemy sie zglaszac- no chyba ze cos sie zacznie dziac albo cos nas zaniepokoi...No i chyba to tyle.Spytali czy chce zostac w szpitalu,naturalnie od razu powiedzialam ze nie i oto jestem:-)Tak wiec nadal czekamyyyyyyy
Dziekuje za kciuki i bede pewnie prosic o powtorke;-)

Pewnie po to aby macy doszła do siebie i nadrobiła obrazki z wczoraj 
Jaki to worek? Możesz pokazać? Może worek też niezly?
Ja to nazywam worek, ale to coś takiego NOSIDEŁKO CHUSTA OD NARODZIN NR K 5008 KURIER (868900563) - Aukcje internetowe Allegro