reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Wróciłam od lekarza i niestety, ale idę na patologię ciąży :-( dla bezpieczeństwa dziecka, ze względu na moje skaczące ciśnienie i obrzęki i nie wiem, czy będzie cesarka czy nie :-( a szyjka póki co troszkę skrócona, ale i tak wszystko pozamykane na 4 spusty.

A z dobrych wiadomości-spotkałyśmy się z Asiowo :-)

Pasibrzuch, trzymaj sie tam. Inforum na biezaco. Kiedy masz sie stawic?

Ochhh wybacz:-D

Agagsm ale masz piekne zdjecie Misi w podpisie...cud mniod malina:-)

Właśnie to samo chciałam napisać - cudna Michalinka w nowym suwaczku :tak::tak:

I ja sie dolaczam, ze zdjecie cudne:-)

Dziewczyny,mam propozycję, skoro już tyle sie rozpakowało to moze zróbmy watek z dietą dla mam karmiacych, bo szczerze to ja np zielona w tym jestem a chętnie bym skorzystała z Waszego doświadczenia:confused:
P.S zdjęcie cudne, niezły wegielek:-D

Agagsm- super suwaczek !!!

Co do NIKKI, to ja niestety myślę, że coś się podziało i po prostu nie potrafi już z Nami rozmawiać.

Mam nadzieje, że wszystko ok, ale też nie mam za dobrych przeczuć. Nie sądze żeby nas olała z dnia na dzień, skoro wcześniej non stop pisała.

Pasibrzuch - trzymaj się, będzie dobrze ;-)
Dziewczyny - zaczęłam torbę pakować.... :-D:-D chodzę po pokoju i zbieram co trzeba.
Na stronie szpitala piszą... koszulki, kaftaniki, spioszki... kurde.. :-D a jak ja mam body i pajacyki to co źle? :dry::-)wziełam rózne wersje ale kaftaników z kołnierzykiem to nie zakupiłam :rofl2:
W sumie to co potrzebne by wlazło w torbę średniej wielkości ale ... pieluchy dla małego, podpaski dla mnie i ręcznik papierowy (to jest na liście) to za nic :shocked2:
A zgrzewka wody :confused::no::-D

s..

A ja myślałam, że mam dużą torbe:-p:-D i spakowałam tylko jedną butelke wody- co mi starczy chyba na pół dnia tylko:-pA odwiedzin nie ma - to nikt mi nie przyniesie:no: to pewnie tez zgrzewke wezme:-p

Dziewczyny potrzebuje pomocy:zawstydzona/y:
Właśnie chyba odszedł mi czop śluzowy ale nie był podbarwiony krwią:sorry: Ja wiem że bedę kiedyś rodziła ale czy to już za chwile??
Czytałam na necie ze czop Morze odejsc równie dobrze przed samym porodem :szok:jak i na dwa tygodnie przed:-(
A może to nie był czop? wyglądało to jak by ktoś mi na wkładkę wylał białko z jajka :-)-tylko to nie było przezroczyste:zawstydzona/y:
Kurcze im bliżej porodu tym bardziej się boje i ciesze sama nie wiem jakie uczucie jest silniejsze:-)

Dziewczyny potrzebuje pomocy:zawstydzona/y:
Właśnie chyba odszedł mi czop śluzowy ale nie był podbarwiony krwią:sorry: Ja wiem że bedę kiedyś rodziła ale czy to już za chwile??
Czytałam na necie ze czop Morze odejsc równie dobrze przed samym porodem :szok:jak i na dwa tygodnie przed:-(
A może to nie był czop? wyglądało to jak by ktoś mi na wkładkę wylał białko z jajka :-)-tylko to nie było przezroczyste:zawstydzona/y:
Kurcze im bliżej porodu tym bardziej się boje i ciesze sama nie wiem jakie uczucie jest silniejsze:-)
Nie zawsze czop musi być z krwią, nie znaczy też że już zaraz zaczniesz rodzisz:tak: Zrelaksuj się, jak zaczniesz mieć skurcze to dobrze jak nie to też dobrze:tak:

No i po wizycie... Posiedziałysmy z Pasibrzuchem w poczekalni;-)

Troche optymistyczne wiadomosci dostałam...
Tzn Szyjka sie mocno skróciła, ale trzyma od wewnatrz, ale skurcze które odczuwam powinny sprawic, ze w kazdej chwili sie otworzy:tak: Mała wstawia sie w kanał rodny wiec tez bedzie napierać na szyjke wiec moge rodzic w kazdej chwili... choc ginka daje mi jeszcze tydzien. :confused:
Mam na ktg sie zgłaszać i jak cos to 7 dni po terminie do szpitala...
To ja walcze dalej by mała zechciała sama wylezc:-p
No i ginka chyba zrobiła mi masaz szyjki, bo bolało jak cholerka... :-p
Mała wazy +/- 3500g;-)
Musze sie pilnować przez skoki cisnienia i łozysko sie starzeje... wiec góra nastepny weekend mała powinna byc z nami! zobaczymy:tak:

Pasibrzuch... współczuje:-:)-:)-( 3maj sie i zdawaj relacje!!!

Mąż poszedł grac w piłe, mała połozyłam spac wiec ja TV i BB!

reklama
Agagsm ale masz piekne zdjecie Misi w podpisie...cud mniod malina:-)

Właśnie to samo chciałam napisać - cudna Michalinka w nowym suwaczku :tak::tak:

I ja sie dolaczam, ze zdjecie cudne:-)

P.S zdjęcie cudne, niezły wegielek:-D

Agagsm- super suwaczek !!!

Ja też się zachwycam twoją księżniczką, agagsm:-):-):-)
Hehhe dziekuję dziewczynki za cieplutkie słowa - a zdjęcie robiła zakochana na zabój w córci mamusia, dlatego tak ładnie wyszło:-D Od 10 dni sie na nią napatrzeć nie mogę i ciągle niedowierzam, że ja ją urodziłam:tak:

Do góry