don_pedro
Fan(ka)
agbar astrid kurcze obalilyscie moja teoriea juz sie cieszylam ze moze czas oczekiwania mi sie skroci a tu zooonk
odebralyscie mi resztki nadzieji
![]()
Ochhh wybacz

Agagsm ale masz piekne zdjecie Misi w podpisie...cud mniod malina:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
agbar astrid kurcze obalilyscie moja teoriea juz sie cieszylam ze moze czas oczekiwania mi sie skroci a tu zooonk
odebralyscie mi resztki nadzieji
![]()

Wróciłam od lekarza i niestety, ale idę na patologię ciąży :-( dla bezpieczeństwa dziecka, ze względu na moje skaczące ciśnienie i obrzęki i nie wiem, czy będzie cesarka czy nie :-( a szyjka póki co troszkę skrócona, ale i tak wszystko pozamykane na 4 spusty.
A z dobrych wiadomości-spotkałyśmy się z Asiowo :-)
Ochhh wybacz
Właśnie to samo chciałam napisać - cudna Michalinka w nowym suwaczku![]()
Co do NIKKI, to ja niestety myślę, że coś się podziało i po prostu nie potrafi już z Nami rozmawiać.
Pasibrzuch - trzymaj się, będzie dobrze ;-)
Dziewczyny - zaczęłam torbę pakować....chodzę po pokoju i zbieram co trzeba.
Na stronie szpitala piszą... koszulki, kaftaniki, spioszki... kurde..a jak ja mam body i pajacyki to co źle?
:-)wziełam rózne wersje ale kaftaników z kołnierzykiem to nie zakupiłam
W sumie to co potrzebne by wlazło w torbę średniej wielkości ale ... pieluchy dla małego, podpaski dla mnie i ręcznik papierowy (to jest na liście) to za nic
A zgrzewka wody
s..

i spakowałam tylko jedną butelke wody- co mi starczy chyba na pół dnia tylko
A odwiedzin nie ma - to nikt mi nie przyniesie
to pewnie tez zgrzewke wezme

Ja wiem że bedę kiedyś rodziła ale czy to już za chwile??
jak i na dwa tygodnie przed:-(
Nie zawsze czop musi być z krwią, nie znaczy też że już zaraz zaczniesz rodziszDziewczyny potrzebuje pomocy
Właśnie chyba odszedł mi czop śluzowy ale nie był podbarwiony krwiąJa wiem że bedę kiedyś rodziła ale czy to już za chwile??
Czytałam na necie ze czop Morze odejsc równie dobrze przed samym porodemjak i na dwa tygodnie przed:-(
A może to nie był czop? wyglądało to jak by ktoś mi na wkładkę wylał białko z jajka :-)-tylko to nie było przezroczyste
Kurcze im bliżej porodu tym bardziej się boje i ciesze sama nie wiem jakie uczucie jest silniejsze:-)
Zrelaksuj się, jak zaczniesz mieć skurcze to dobrze jak nie to też dobrze
Mała wstawia sie w kanał rodny wiec tez bedzie napierać na szyjke wiec moge rodzic w kazdej chwili... choc ginka daje mi jeszcze tydzien. 

Właśnie to samo chciałam napisać - cudna Michalinka w nowym suwaczku![]()
I ja sie dolaczam, ze zdjecie cudne:-)
P.S zdjęcie cudne, niezły wegielek![]()
Agagsm- super suwaczek !!!
Hehhe dziekuję dziewczynki za cieplutkie słowa - a zdjęcie robiła zakochana na zabój w córci mamusia, dlatego tak ładnie wyszłoJa też się zachwycam twoją księżniczką, agagsm:-):-):-)
Od 10 dni sie na nią napatrzeć nie mogę i ciągle niedowierzam, że ja ją urodziłam