reklama

Styczniówki 2021

reklama
Dziewczyny może się orientujecie czy jak idę jutro tylko po L4 to będę miała wizytę łącznie z USG czy tylko dostanę wypisane L4 , bo dosłownie wizytę miałam tydzień temu i było wszystko dobrze, dobrze się czułam to nie brałam L4 a następna wizyta dopiero na być 10go. Bo nie wiem czy się szykować do wizyty czy nie 😁

Dziewczyny może się orientujecie czy jak idę jutro tylko po L4 to będę miała wizytę łącznie z USG czy tylko dostanę wypisane L4 , bo dosłownie wizytę miałam tydzień temu i było wszystko dobrze, dobrze się czułam to nie brałam L4 a następna wizyta dopiero na być 10go. Bo nie wiem czy się szykować do wizyty czy nie 😁
Ja szłam niby po l4, a miałam normalną z tym, że to w sumie była kontrola po szpitalu, jak normalnie płacisz to się szykuj, za coś pieniądze trzeba wziąć :p

Dasz znać po usg co i jak? Będę meeega wdzięczna :) Ten sam doktor i info czy wpuszczą tatę byłoby kuszące bo zapomnialam zapytać przez tel...

Dam znac :)

Ja pytalam.przez tel czy wpuszcza meza i normalnie nie wpuszczaja chyba ze Pani mierzaca temperature przy wejscu sie zgodzi. Mam nadzieje, ze sie zgodzi

A tak sobie pomyślałam, że zobaczę jakie książki są dla mam na allegro i jako pierwsza wyskoczyła mi pozycja
"Wypalona mama. Co zrobić, kiedy masz zwyczajnie dość?"🤣
Nie wiem czy to jakiś znak dla mnie czy co?
wypalona-mama-co-zrobic-kiedy-masz-zwyczajnie-dosc-a.1.1580372726.jpg

Na poczatku ja chodzilam co tydzien bo jestem strasznie niecierpliwa a dodatkowo naczytalam sie o poronieniach w internecie i za kazdym razem mialam usg. Zalezy od lekarza pewnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry