Doti365
Fanka BB :)
Kusisz chyba jutro skoczę do piekarni takiego smaka mi narobiłaś. Od dwóch dni nie mam wieczornych mdłościJa dziś wyszłam na miasto i wstąpiłam do mojej ulubionej cukierni na kremówkęw Krakowie strasznie gorąco
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kusisz chyba jutro skoczę do piekarni takiego smaka mi narobiłaś. Od dwóch dni nie mam wieczornych mdłościJa dziś wyszłam na miasto i wstąpiłam do mojej ulubionej cukierni na kremówkęw Krakowie strasznie gorąco
![]()
Nie mam pojęcia słyszałam teraz od sąsiadki bo była na zakupach i mówiła że nawet ludzie koszyki z zakupami zostawiali i chcieli zapleczem wyjść ostatnio jak byłam w Biedronce to były do kupienia może już nie maA na podstawie ciąży idzie się usprawiedliwić? Trzeba by mieć kartę ciąży przy sobie pewnie?
Ja robię dziś małosolne bo taka mam ochotę że nie mogę przestac o nich myślećPo tych waszych wpisach nie mogłam sie oprzeć kanapce ze smalcem i ogórkowi. Pyyycha![]()
Bo w nifty można nawet ponad 100 różnych wad i zespołów bardzo rzadkich wykryć.Ale jest jedno ale jak dla trisomi 21 jest prawie 99.9 procent tak dla jakiejś innej choroby lub zespołu może być tylko 60 lub mniej.Ja slyszalam historie pary, ktora robila test za 2 tys, wyszlo wysokie prawdopodobienstwo jednej wady juz nie pamietam jakiej. Zrobili amnio i wyszlo ze dziecko bedzie zdrowe i urodzilo sie zdrowe
A na podstawie ciąży idzie się usprawiedliwić? Trzeba by mieć kartę ciąży przy sobie pewnie?
Plesniowe i typu camembert itp można jesli sa z mleka pasteryzowanego.Dziewczyny jak myślicie czy można jeść sery typu feta w ciąży? Wiem że tych pleśniowych nie można ale zastanawiam się nad fetta i mozzarella...
Pytałam jak się uchronić przed zakażeniem cytomegali i powiedziała że nie bardzo się da bo to droga kropelkowa się zaraza.A czy można się zarazić toxo lub cytomegalia od innego człowieka który akurat choruje? Np dziecko przechodzi bezobjawowo
Tak zgadza sięAlbo przy pieleniu jak kot sikał np.
Ja co prawda mam kupne ale były takie pyszne że aż nie mogę w to uwierzyć że przed ciążą raczej malosolnych nie jadlamJa robię dziś małosolne bo taka mam ochotę że nie mogę przestac o nich myśleć![]()