Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja planuję pracować jak najdłużej, oczywiście w miarę rozsądku. Życie pewnie i tak zweryfikuje mój planDziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?
Ja planuję pracować jak najdłużej, oczywiście w miarę rozsądku. Życie pewnie i tak zweryfikuje mój plan![]()
Dziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?
Ja pracuje w przedszkolu I wstepnie schodze na macierzynski 2 stycznie
Mogę zdalnie, ale póki dam radę to wole jeździć do pracy. Mam dość po tej całej kwarantannieA musisz chodzić do pracy, czy możesz też zdalnie?
To prawie jak pokój w 5 gwiazdkowy hotelu.W dobie korona to nic niepewna, a do konca roku jeszcze sie pewnie zmieni
W pizdu750-900 chyba mniej więcej za dobę
Chimney cake bakery, to jest taka budka przy plantach obok tego zejscia do tunelu do galerii krakowskiej. Takie cuda robią
Zobacz załącznik 1139061
Ja planowalam.pracowac do konca 6 miesiaca ale ze wzgledu na odklejanie kosmowki i koniecznosc lezenia pojde juz w polowie sierpniaDziewczyny, a któraś myśli o tym, żeby pracować do listopada/grudnia? Oczywiście jak wszystko będzie ok i to nie praca fizyczna czy bardzo stresująca?