Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To nawet nie wiedziałam internet mówi ze maja nowa siedzibę na ul. Jakubowskiego wiec internet kłamieAkurat ginekologia została na Kopernika w starym szpitalu.
A mogę spytać, czy wiesz, z czego wynika u Ciebie odklejanie ?Ja planowalam.pracowac do konca 6 miesiaca ale ze wzgledu na odklejanie kosmowki i koniecznosc lezenia pojde juz w polowie sierpnia
Tak myślałamZ Warszawy
Na forum widać, że znaczna większość robi, nawet jeśli nie ma wskazań... chyba nieliczne z nas nie będą robić...Dziewczyny a warto robić test Pappa? Zapisałam się wstępnie na prenatalne i właśnie test pappa ale teraz się zastanawiam czy to potrzebne ? Jakie macie odczucia ?
Niestety też mam największy problem z obiadami- śniadania i kolacje wchodzą lepiej. Jem np pierogi, mięso niesmażone, makarony...Pytanie do dziewczyn z mdłościami, powiedzcie proszę co Wy jecie ? Szczególnie na obiad ? Ja od miesiąca tylko te kanapki z miodem i wciskam na sile zupy, ale bez smaku. Może macie jakieś dania, które mogłabym wcisnąć, a maja chociaż znamiona zdrowego żywienia. Owoce jem, tu nie ma problemu, ale cała reszta.
Ciekawe ile całość... ja chciałam zrobić w Multimedzie, to tam komplet 630 pln. Pewnie w Medicover wyszłoby tyle samo.Ja mam w pakiecie pracowniczym za darmo ale cena samej pappy bez usg to 360zl
W dwoch roznychOglądałam wydarzenia na TVN a potem wiadomości na TVP i chyba żyjemy w innej Polsce![]()
hahaha ja bym się bała włączyćOglądałam wydarzenia na TVN a potem wiadomości na TVP i chyba żyjemy w innej Polsce![]()
Sondaże robia swojehahaha ja bym się bała włączyćMuszę zobaczyć. Szkoda, że innych kandydatów nie biorą wcale pod uwagę w zasadzie.