Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cos nam te cytowanie ujowo idzie dzisRozumiem doskonale i masz prawo do własnego zdania. Ja was nie czytam od początku bo na tym etapie nie wiedziałam nawet ze jestem w ciążypo prostu samo forum znałam wcześniej bo zaglądałam do staraczek. I naszło mnie wczoraj żeby dołączyć do grupy, przejrzałam pare stron żeby zobaczyć jak to wyglada i to by było na tyle. Nie mam nic do ukrycia i nie jestem nawiedzona laska co szpieguje różne fora z nudów
![]()

Oh jak ja się cieszę, że ten arbuz wam pomagaDziękuję Wam za wsparcie :*. Oczywiście nie przejęłam się tym że nie umiem znaleźć serduszka tym detektorem-zdaje sobie sprawę że jest za wcześnie. Ogólnie miałam złe samopoczucie cały dzień, jakis spadek formy. To chyba hormony.
Moje zaparcia i wzdęcia odeszły do historii. Teraz nadchodzi czas bólów głowy! Dobrze że te dolegliwości są jakoś dozowanie, wszystkich na raz nie mogłabym przeżyć.
Jeśli komuś dalej dokuczają te nieszczęsne zaparcia, to polecam jeść dużo arbuza! To chyba dzięki temu że jest tak wodnisty.
Ja w najgorszym momencie miałam tak że gotowałam obiad zjadłam że smakiem a wieczorem przy otwieraniu lodówki resztki obiadu już mi śmierdziały i od razu odrzut od tego.Zazdroszczę wam tych obiadków. Tez marże żeby w końcu na jakiś mieć ochotę![]()
Lepiej, że się podzielisz A nizeli miałabyś się z tym wszystkim sama męczyć i "katować". Przyjdzie moment kiedy pokochasz to dziecko, nie wiem czy w ciazy czy wtedy kiedy je zobaczysz ale wierzę że tak będzie. Życie czasami zaskakuje nas w najmniej spodziewanym momencie nie zawsze tak jak byśmy tego chcieli i moim zdaniem masz prawo do obaw, strachu i pewnego rodzaju "rozczarowania" ... Nie obwiniaj się. Wszystko z czasem nabierze innego koloru i wymiaru. Pozwól sobie na emocje ❤❤❤Mój mąż bardzo kocha to dziecko. W momencie gdy dowiedziałam się ilo ciąży wpadłam w taką histerię że szukałam w internecie tabletek wiecie jakichi już byłam skłonna je zamówić już prawie robiłam przelew 600 zł i w tym momencie przyjechali moi rodzice mama mnie pocieszała i przytulała Jezu płaczę jak to pisze
tata też że nam pomogą itp że bardzo się cieszą. Mąż powiedział mi wtedy wieczorem że nie wybaczyłby mi gdybym to zrobiła że on zrobi wszystko żeby maxymalnie się zaangażować w opiekę ( jesteśmy obydwoje na terapii psychologicznej od 8 mcy) tak mi wstyd że to wszytsko pisze miałam to zostawić na zamknięta grupę ale cóż życie nie jest takie piękne jak nam się wydaje.
Ja próbowałam suszone śliwki zapijać mlekiem. Mąż był przerażony jak to widział i pytał czy wiem co się po tym stanieOh jak ja się cieszę, że ten arbuz wam pomagatak jak wczoraj wspominalam popić jeszcze kawką
![]()
Ja tez mam etap bólów głowy...![]()