kartkao
Fanka BB :)
to trzeba na czczo pic prawda? Czy są jakieś smakowe opcje?Ufffff,doczytalam,nadrobilam.
Bylam dzis na krzywej cukrowej, nie zwymiotowalam i jestem bardzo zadowolona.Bylam kluta 5 razy lacznie.Wygladam jak narkoman![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to trzeba na czczo pic prawda? Czy są jakieś smakowe opcje?Ufffff,doczytalam,nadrobilam.
Bylam dzis na krzywej cukrowej, nie zwymiotowalam i jestem bardzo zadowolona.Bylam kluta 5 razy lacznie.Wygladam jak narkoman![]()
Jest na pewno glukoza cytrynowa i ta bardzo polecam. 2x weszła jak słodka lemoniadka. I rzucił mi się w oczy jeszcze jakiś nowy smak. Pomarańczowy? Ale tego nie probowalamto trzeba na czczo pic prawda? Czy są jakieś smakowe opcje?ja jeszcze tego nie badałam, ale ostatnio jak badałam cukier nie w ciąży to miałam 99 i się zastanawiam jak teraz
Miło to czytać, dziękuję. Mąż mnie nie potrafił zrozumieć... mówił, że mam.zdrowe dziecko, a płacze. To powodowało jeszcze większe wyrzuty sumieniaBeczulinda Mam identycznie i nigdy nie skrytykuje nikogo kto pragnie córki czy syna i musi się wrecz oswoić z tym ze tak nie będzie![]()
No mi wyszlo 98 i lekarka kazala zrobic...niby sa jeszcze cytrynowe,ale juz dwie analityczki powiedzialy,ze to falszuje wyn i k.A jak juz sie meczyc i to wypic to zeby to mialo sens.Dala mi duzy kubek,taki 0,4 litra,koncowka do wypicia byla ciezka.Ale o dziwo bardzo dobrze znioslam-nie mulilo mnie.Tylko pod koniec drugiej godziny mdlilo z glodu,wiec wzielam bezcukrowa gume i to mnie uratowalo.to trzeba na czczo pic prawda? Czy są jakieś smakowe opcje?ja jeszcze tego nie badałam, ale ostatnio jak badałam cukier nie w ciąży to miałam 99 i się zastanawiam jak teraz