Doti365
Fanka BB :)
Sluchajcie dziewczyny czy wy się opalacie ? Jakie macie zdanie na ten temat ?
Ja jako tako się nie opalam ale latam za córką po placu zabaw i juž jestem nieźle opalona ale tylko na rękach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Sluchajcie dziewczyny czy wy się opalacie ? Jakie macie zdanie na ten temat ?
Mi gin zalecił femibion 1 i już zaznaczył, że potem dalej będę brać na kolejne tygodnie ciąży.Wiem, że temat się już tutaj przewijał. Dziewczyny bierzecie tylko kwas foliowy czy coś jeszcze ? Ja brałam Pregna Plus i mi się skończyło i nie wiem czy kupować jeszcze czy też te drugie Pregna DHA , bo mój gin z NFZ kazał brać tylko kwas foliowy.
Ja już po wizycie i po pracy. U nas wszystko w najlepszym porządku rączki, nóżki i ❤ jest . Wyniki z krwi będą za 2 tyg. Zapomniałam się zapytać jak duże jest maleństwo na tym etapie ale co tam najważniejsze że jest dobrze.
Na moich USG zawsze jest podane crl i wiek płodu na jego podstawie. Sprawdź może też gdzieś tam maszJa już po wizycie i po pracy. U nas wszystko w najlepszym porządku rączki, nóżki i ❤ jest . Wyniki z krwi będą za 2 tyg. Zapomniałam się zapytać jak duże jest maleństwo na tym etapie ale co tam najważniejsze że jest dobrze.
A bierzesz coś na tarczycę? Może za duża dawka...Dziewczyny...
Mam wyniki moich badan.Sa beznadziejne
Tsh z 4,74 spadlo na 0,137
Anty tpo zawsze powyzej stowy,teraz nagle 40..
I krzywa cukrowa(((
Totalnie spierdolony wynik
90-70-83
![]()
Tak,ethyrox 175,bo wywalilo bardzo szybko na 4,74.A bierzesz coś na tarczycę? Może za duża dawka...