Kasia. band
Zaciekawiona BB
Mam pytanie do was Dziewczyny, wiem, że to jeszcze sporo czasu zanim zaczbiemu szał zakupów, ale zamierzacie kupować maluszkom pajace z weluru? Mam sporo ubranek po synku, ale on jest z lipca i ta bawełna jest cienka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja córka jest z października miałam może ze dwa zestawy welurowe śpiochy i kaftaniki większy i mniejszy rozmiar. Założyłam tylko na wyjście ze szpitala i tyle. Nie zakładałam bo mała się w nich pociła i dostawała krostek. Dla mnie były sztuczne i wolałam grubiej ubrać ale z bawełny.Mam pytanie do was Dziewczyny, wiem, że to jeszcze sporo czasu zanim zaczbiemu szał zakupów, ale zamierzacie kupować maluszkom pajace z weluru? Mam sporo ubranek po synku, ale on jest z lipca i ta bawełna jest cienka.
Ja mam syna ze,stycznia i mialam dla niego welurowe i polarkowe pajacyki i nic mi sie w zasadzie nie przydało. W domu za ciei, zeby w to ubrac, ba spacer pod kombinezon podobnie. Tym bardziej, ze nie ma u nas teraz zim. Pozniej na wiosnę mialam takie śliczne białe spioszki welurkowe i do tego taka bluze/kurtke z kapturem- to wtedy na wiosenne spacery bylo super. Tego kompletu żal mi najbardziej, ze go sprzedałamMam pytanie do was Dziewczyny, wiem, że to jeszcze sporo czasu zanim zaczbiemu szał zakupów, ale zamierzacie kupować maluszkom pajace z weluru? Mam sporo ubranek po synku, ale on jest z lipca i ta bawełna jest cienka.
U mnie też podrósł, ledwo co upycham do stanikaA jak wasz biust?
U mnie pelen rozmiar w gore
Mój M nigdy nie próbował przykladac uchaDziewczyny czy wasi partnerzy słuchają czasem brzuszków? Ja niby wiem, że to nie możliwe na tym etapie, ale ja już od dawna (rzadko) pod ręka wyczuwałam delikatne drgania (wiem, wiem - jelita), a mój mąż słyszy lekkie bicie. Jest ono bardzo regularne i dużo szybsze niż mój puls. Czy któraś tak miała
? Podkreślę jeszcze raz, że zdaje dobie sprawę, że to mało prawdopodobne, ale z drugiej strony jelita nie „pukają”
. Zastanawiałam się czy to pisać już od dawna, ale co mi tam, a nóż ktoś ma podobnie
.