Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mnie ciagle mdli to jest upiorne.Czuje sie jak swinia,gdy jem,a rownoczesnie bym to ......U mnie cały dzień było super, ciepło mnie dobija pomimo, że zawsze wolałam lato jak zimę to teraz zmieniam zdanie a to dopiero początki , oczywiście po drzemce znów się młodości zaczynają więc tragedia się zaczynazrobiłam sobie herbatkę miętowa mam nadzieję że coś tam pomoże
Ja np jestem w 11 tc przytyłam 1.5 kg ale biust jest o wiele pelniejszy i większy o jeden rozmiar bo w starych stanikach piersi wychodzą z miseczekDzień dobry, dziewczyny Wam już w tej ciąży tak urosly biustu? czy ogólnie w ciąży poprzedniej....?
U mnie nic nie widać, oczywiście nie ubolewam nad tym, może to dobry znak że nie tyje za dużo.
Kto bierze letrox? Ja mam dawke zwiększona z 50 na 100.
Juz mi nie dobrze, a muszę wstać i go przełknąć :/
Może jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki![]()
![]()
Dokładnie jak kuźwa w ciąży mamy dbać o higienę jak mycie zębów kończy sięMoże jakiś producent pasty wymyśli taka bez smaku, tu apel (póki forum otwarte) zlitujcie się z tą mięta, bo ja wczoraj przez pastę oddałam kanapki![]()
![]()
Współczuję mi po paru dniach spokoju wróciły wieczorne mdłościU mnie właśnie pada i tak się fajnie zrobiło. Mdli mnie bleee bożeeeee jak się myłam to z zatkanym nosem bo nawet płyn do higieny intymnej mimo iż ma delikatny zapach to mnie odrzuca i pasta fi zębów no masakra jak żyć.