Angelika22
Fanka BB :)
Dziewczynki kciuki za wizyty i czekam na relacje
u nas leje , ale taki dzień po upalnym weekendzie jest potrzeby. Ja się czuje już super wiec dziś zacznę jakieś treningi dla ciężarnych 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jedź do szpitala, na IP ciężarna muszą przyjąć. powodzeniaDziewczyny zaczęłam plamić [emoji22] ..... i brzuch mnie zaczyna boleć[emoji17]
Trzymam mocno kciuki aby w szpitalu szybko Cię przyjęli i aby wszystko się wyjaśniło ( oczywiście w pozytywnym kierunku).Dziewczyny zaczęłam plamić..... i brzuch mnie zaczyna boleć
![]()
Nic Ci nie pokazali? Opisu, pomiarów też nie masz? Szok...Dziewczyny ja już jestem po prenatalnych.
Dzidzia ma trochę ponad 7 cm. Tętno 155 uderzeń. Podobno wszystko dobrze ale ja nie widziałam ani monitora ani nie dostałam żadnej foty. Nie jestem zadowolona. Nie mam zamiaru się stresować. Zaraz będę umawiać się na prywatną wizytę.
Najważniejsze, że Maluszek zdrowy. Szkoda, że nie otrzymałaś zdjęciaDziewczyny ja już jestem po prenatalnych.
Dzidzia ma trochę ponad 7 cm. Tętno 155 uderzeń. Podobno wszystko dobrze ale ja nie widziałam ani monitora ani nie dostałam żadnej foty. Nie jestem zadowolona. Nie mam zamiaru się stresować. Zaraz będę umawiać się na prywatną wizytę.
Trzymam kciuki! Daj nam znać. Na pewno wszystko będzie dobrze.Dziewczyny zaczęłam plamić..... i brzuch mnie zaczyna boleć
![]()
Cześć dziewczyny, życzę samych dobrych wiadomości wizytującym, a reszcie miłego spokojnego dnia z dobrym samopoczuciem.
Co do ćwiczeń lekarz od początku powiedział, że nie widzi żadnych przeciwskazań, aby normalnie ćwiczyć tak jak robiłam to wcześniej. Jak mam dobre samopoczucie to biegam na orbictrecu albo jeźdzę rowerem przy ćwiczeniach tylko pilnuje tętna.
Jeny...trzymam kciuki, żeby to był tylko krwiakDziewczyny zaczęłam plamić..... i brzuch mnie zaczyna boleć
![]()
Nawazniejsze, że dzidzia taka dużaDziewczyny ja już jestem po prenatalnych.