Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam nadzieję że tak pozostaniea nie mówiłam, że ten 10 tydzień jest dla większości przełomowyja dziś 10+5
mi dziś źle przez te dwie kiełbasy na kolacjęMam nadzieję że tak pozostanie
Hahah ale się uśmiałam . U mnie nic nie lepiej.. A najgorsze że te sny są takie realistyczne, ze az czlowiek glupieje. Ale doprowadziłaś ta koze do celu?Ja dziś zaczynam 13+0 i wieczorami nadal mam masakrę.
Dziś to w ogóle znowu miałam głupie sny. Przez pół miasta prowadziłam na sznurku kozę, która to uciekła znajomemu a potem czekałam 3 godziny na przystanku.Skąd się biorą takie głupoty?
![]()
A nie dyskutowałyście o tym ile czasu byłaś na czczo przed badaniem, może wyszło tyle, bo za długo i jeden dodatkowy posiłek taki "przed snem" ustabilizuje te cukry rano? Bo to wygląda trochę na nocny wyrzut cukru, tzw efekt brzasku.Ja dziś zaczęłam 10tc i czuję się świetnie. Tak jak dziś mogłabym się czuć cała ciążę. Ja już byłam dziś na wizycie u diabetolog i jadę do pracy na 2/3h. Rozmawiałam z Panią doktor i u mnie definitywnie jest problem tylko z cukrem na czczo. Reszta nie zależnie co jem jest w normie. Nawet produkty które mają wysoki indeks glikemiczny. Unikam tylko pszennego pieczywa.
Ja też jakieś głupie sny miałam [emoji16] ale już nie pamiętam, a to aż zaskakujące że takie dziwy mogą się śnić [emoji85]Ja dziś zaczynam 13+0 i wieczorami nadal mam masakrę.
Dziś to w ogóle znowu miałam głupie sny. Przez pół miasta prowadziłam na sznurku kozę, która to uciekła znajomemu a potem czekałam 3 godziny na przystanku.Skąd się biorą takie głupoty?
![]()
Pewnie wsiadla w pociag do ZakopanegoHahah ale się uśmiałam . U mnie nic nie lepiej.. A najgorsze że te sny są takie realistyczne, ze az czlowiek glupieje. Ale doprowadziłaś ta koze do celu?
Hahah ale się uśmiałam . U mnie nic nie lepiej.. A najgorsze że te sny są takie realistyczne, ze az czlowiek glupieje. Ale doprowadziłaś ta koze do celu?
Cale szczęście bo już się bałam zakończenia tej przygodyNo oczywiście, znajomy bardzo się ucieszył.![]()