Lenuszka
Mamusia Gajusi
Ja dzisiaj 10[emoji8]
Jadnak i ja rozpoczęłam 15 tydzień [emoji1785][emoji1785][emoji1785] [emoji849]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jadnak i ja rozpoczęłam 15 tydzień [emoji1785][emoji1785][emoji1785] [emoji849]
Jeśli za recepty każe sobie płacić to ja polecam zanieść lekarzowi z NFZ, normalnie rodzinnemu zaświadczenie ze bierzesz euthyrox i wtedy on ci bez problemu wypisze, ja choruje na tarczyce parenascie lat i jak brakuje mi leków a wizytę mam daleko to idę do rodzinnegoWłaśnie mam chwile zwątpienia... Chodzę prywatnie na wizyty do ginekologa, który prowadzi moją ciąże. Jest równocześnie endokrynologiem. Ostatnio podczas wizyty wypisał mi normalnie Euthyrox i powiedział że jak będzie się kończył to mam napisać sms to wyśle mi kod. Już raz tak mi wysyłał. Dzisiaj napisałam znowu i dostałam informacje, że najpierw muszę wpłacić mu na konto 50zl a później będę miała kod recepty... Czy ja źle myśle czy naprawdę tak to wygląda, że za samą receptę muszę zapłacić? Tylko bardzo dziwne, że ostatnio podał mi kod do recepty i nie musiałam płacić... Już sama nie wiem.. A lek muszę wykupić za 3 dni bo mi się kończy
Ale ekstra! GratulacjeDziewczynki jestem po prenatalnych
Wszystko u nas dobrze, dzidziuś ma 6 cm.
I na 80%bede miała córeczkę![]()
Jak tak czujesz się bezpieczniej to w sumie nie ma co kombinować, insulina to nie tragedia przecieżTo już moja 3 ciąża. I za każdym razem cukru od 4tc wariują na czczo. Teraz mimo brania insuliny co kilka dni skaczą. Sama nalegałam na insulinę. I jej nie odrzuce. Czuje się bezpieczniej. Bo takie skoki cukru rano też są niebezpieczne dla dziecka. W nocy cukry mam w normie
Zgadzam się! Szkoda płacić dodatkowo za receptę - lekarz rodzinny powinien przepisać i może najlepiej zapasJeśli za recepty każe sobie płacić to ja polecam zanieść lekarzowi z NFZ, normalnie rodzinnemu zaświadczenie ze bierzesz euthyrox i wtedy on ci bez problemu wypisze, ja choruje na tarczyce parenascie lat i jak brakuje mi leków a wizytę mam daleko to idę do rodzinnego
Jeśli za recepty każe sobie płacić to ja polecam zanieść lekarzowi z NFZ, normalnie rodzinnemu zaświadczenie ze bierzesz euthyrox i wtedy on ci bez problemu wypisze, ja choruje na tarczyce parenascie lat i jak brakuje mi leków a wizytę mam daleko to idę do rodzinnego
Dziewczynki jestem po prenatalnych
I na 80%bede miała córeczkę ❤![]()
Gratulacje ❤!!Dziewczynki jestem po prenatalnych
I na 80%bede miała córeczkę ❤![]()