Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam , korzystam ,jest dużo wygodniej , nie polecę gdzie kupić bo dostałamNie śpię już od godziny, bo mi niewygodnie. Muszę kupić sobie tego rogala do spania. Ktoś ma i już korzysta?
Mi lekarz od 2 trymestru polecał bio OilDzień dobry Kobietki, szukam z rana przed pracą inspiracji czym by tu smarować brzuch ?Do tej pory smarowałam masłem z awokado Ecospa bo bałam się smarować chemią w momencie gdy na wszystkim widnieje napis "od 2 trymestru" ale teraz pora się przerzucić na coś mocniejszego
Co polecacie i jak często stosować?
![]()
Ale w jaki sposób naciagactwo? Ktoś nie chce nie kupuje. Dla mnie bardzo fajna i przydatna rzecz, a kosztuje niewiele.Jak dla mnie to totalnie bezuzytecna rzecz. Takie trochę naciagactwo. Mam teczkę z przegródkami i tez panuje w niej lad. [emoji16]
Coś o tym wiem, jakby to było wczoraj jak rodziłam córkę a za miesiąc kończy panna 14 latHej dziewczyny ja też już nie śpię. Obudził mnie szum od rekuperacji, codziennie zapominam zmienić ustawienia by o 6 chodziła na najniższych obrotach i zazwyczaj dzień w dzień pobudka. Czasami uda mi się jeszcze zasnąć, ale bywają dni jak dzisiaj, że oczy jak 5 zł i mowy nie ma o spaniu.
Wczoraj mój synek skończył 11 lat i wkroczył w wiek nastoletni, sama nie wiem kiedy to minęło.
12+4 według usg bardzo dobry sprzęt to podstawa. A ile stresu bo lekarz powiedział najpierw porozmawiamy po badaniu wiec caly czas milczał był skupiony a ja w myślach milion złych rzeczyA ktory jestes tydzien, ze tak pieknie widac? Cudowne wiesci!