rossig
Fanka BB :)
To się załatwiłaś, teraz nie wiadomo co jest gorszeTzn hemoroidy mialam w drugiej ciazy i teraz co rusz mi sie pojawiająale powiem Ci ze po tym soku mi przeszly mdlosci, na rzecz czegos innego
uroki
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To się załatwiłaś, teraz nie wiadomo co jest gorszeTzn hemoroidy mialam w drugiej ciazy i teraz co rusz mi sie pojawiająale powiem Ci ze po tym soku mi przeszly mdlosci, na rzecz czegos innego
uroki
![]()
Sam mi powiedzialJa nawet nie wiem czy mam chodzące czy leżąceA lekarz Ci mówił jakie wystawia czy sama dopytałaś ? Przy następnym dopytam bo pójdę do apteki i się będę stresować
![]()
To ja myślałam, że chodzące to jest, że chodzisz gdzie chcesz tylko nie wolno Ci pracować, a leżące to w domu siedzieć tylko do lekarza, apteki i na badania można wyjśćSam mi powiedzialtyle ze chodzace tzn po domu tylko i ewentualnie do apteki czy lekarza
![]()
Ja na poczatku tez ale mnie uswiadomil lekarzTo ja myślałam, że chodzące to jest, że chodzisz gdzie chcesz tylko nie wolno Ci pracować, a leżące to w domu siedzieć tylko do lekarza, apteki i na badania można wyjść
To ja chyba mam takie samo![]()
Ciekawe..To u mnie chyba później,
Nie żałuj sobie, pamiętam jak w pierwszej ciąży z wielkim brzuchem byłam w McDonald's. Smakowało jak nigdya koło 7 miesiąca miałam taką wizytę w centrum han
Od porodu mam co 26 dni, jak w zegarku. Wtedy coś mi się zrobilo, miałam okres wywoływany luteina, nie wiem... mam endometrioze na jajniku, może to miało wpływ. Przed ciążą pierwszą miałam cykle nawet 33 dni, a wtedy to była dziwna sytuacja i lekarz podawał termin z usg.
Tzn hemoroidy mialam w drugiej ciazy i teraz co rusz mi sie pojawiająale powiem Ci ze po tym soku mi przeszly mdlosci, na rzecz czegos innego
uroki
![]()
Też jestem na etapie wody gazowanejPierwsze dwa tygodnie bardzo chciało mi się pić wodę gazowaną najlepiej
Nie, ja mam dosc ciezka praceDziewczyny, Wy na l4 z powodu koronawirusa?
Pięknie ❤ gratuluję usłyszenia serduszka ☺ a zdjęcie dostałaś?
Nic się nie przejmuj, ja też nie mam za specjalnie żadnych objawów. A w 4 tyg nic nie widać na usg
O której macie te wizyty we wtorek? Też mam we wtorek![]()
Ja juz sie nie wsluchuje bo zwariowalabym ,a stres nie jest dobryDzień dobry dziewczyny!❤ ja mam wizytę we wtorek na 13:45. Tak bardzo się boję.. Nie mam praktycznie żadnych objawów, nie licząc zaparć, lekkiego zmęczenia i tkliwości piersi ale tylko przy dotyku lub podczas snu. Sama nie wiem czy to przez ciążę czy raczej efekt ultrogestanu (progesteron) który bbiorę.Tak czy tak nie wiem gdzie wyląduje wcześniej czy na porodowce czy w psychiatryku. Też często bywacie zmartwione i wsluchujecie się w w swoje organizmy? Ja chyba jestem też przewrażliwiona po startach... tak czy inaczej kochana! Piątek i weekend ! Oby pogoda dopisała i zrobiło się trochę przyjemniej ❤❤❤