Doti365
Fanka BB :)
Ja mam po córce Adamex vicco carmel i grey kolory neutralne więc sądzę że się jeszcze nada. Ja potrzebowałam wózek który mogę prowadziç jedną rękąDziewczyny a myslalyscie juz nad wozkami? Mi sie bardzo podoba Cybex Priam.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam po córce Adamex vicco carmel i grey kolory neutralne więc sądzę że się jeszcze nada. Ja potrzebowałam wózek który mogę prowadziç jedną rękąDziewczyny a myslalyscie juz nad wozkami? Mi sie bardzo podoba Cybex Priam.
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze! Daj znać po wizytach...sama jestem w stresie!Kochane noc mialam bardzo Ciężka. Tyle rzeczy co mi sie śniło. Od razu dzwonię po lekarzach rozmawiam. Czekam teraz na kontakt z kliniki echo serca płodu czy wykonana mi pilnke czy muszę czekać do 20 tyg.
Na 8:40 mialam mieć rozmowę z panią ginekolpg z luxmed. Dzwoni do mnie o 9 i mówi że ona nie widziała takiej wizyty i już teraz nie masz czasu ze mną rozmawiać zebym szukała innego lekarza. Co za baba. 10 40 Mam kolejną rozmowę. Na 16 mam usg. Porównywalam dziś usg corki z przed 8 it do mojego to syn ma 1.7 NT A córka miala 2.4 NT ale wyszło trisomia21 1-1200. Różnica jest przez te pappa wszystko
Tz tak to podstawa. Zgadzam się. Może w tamtym zdaniu niefortunnie coś napisałam - że los jako akceptacja faktów.Żeby dokonać terminacji ciazy to potrzebne są badania z amniopunkcji i na tej podstawie można podejmować decyzję, a nie na przypuszczeniach.
Ja swój gdzieś mam, ale nie wiem w jakim jest stanie. Tyle czasu się zbierałam do sprzedaży, że finalnie wylądował gdzieś w garażu i leży.Ja muj sprzedalam. Jak bym wiedziala ze 11 lat puzniej decyzje na tak o nr 2 podejmiemy to bym trzymala![]()
A miała badania genetyczne płodu?Moja znajoma po poronieniu zatrzymanym miała darmowe.
U nas to znowu mamy duży podwórek i na wyjścia dalekie chyba się nie wybiorę w zimę . Na olx ładne wózki są 3w1 ale pytanie czy taki będzie potrzebny. Bije się z myślami cały czas. Ale z drugiej strony jak kupię jakiś tani starszy model to go dalej nie sprzedam.Gondolę ja też kupuję na 100% używaną, bo nie wiadomo jaka zima będzie i może mało tych spacerów będzie.
Ogólnie to ja nie lubię spacerować więc będzie to dla mnie nie lada wyzwanie.![]()
Patka jesli jestes z Ostrowa to mamy do siebie 60 kmU nas to znowu mamy duży podwórek i na wyjścia dalekie chyba się nie wybiorę w zimę . Na olx ładne wózki są 3w1 ale pytanie czy taki będzie potrzebny. Bije się z myślami cały czas. Ale z drugiej strony jak kupię jakiś tani starszy model to go dalej nie sprzedam.