WiemNie sprawdzałam całej listy bo mnie wtedy nie dotyczyłaTylko sprawdziłam ile anusiaanusia jest na forum

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WiemNie sprawdzałam całej listy bo mnie wtedy nie dotyczyłaTylko sprawdziłam ile anusiaanusia jest na forum
I jak? Zdecydowałaś się? jeśli tak to pochwal się efektami jak już zrobiszDziś postanowiłam zmienić fryzurę , cześć fryzjerów wyceniła zmianę na 350/450 zł . Jestem w szokuwłosy zawsze ścinał mi mąż wiec nie wiem jakie ceny na rynku a wiec to z tego wynika
![]()
Manvi nie wiem sama , chyba się muszę przespać z tym
mi też jutro mija 14 dni, więc też będę się odzywaćJa tez jutro mam 14 dni wiec tez się odezwę![]()
Iza on zawsze maszynka na prosto wiec niezle mu szło![]()
U mojej fryz też tyle kolor na łbie. Ja 20 wybieram się na scinanko bo juz mam dość. Tzn. ja tylko przerzedzam bo mam dużo włosów i są aż ciężkie. Latem dają się we znaki szczególnie. Lubię później ten efekt niedługo po ścięciu jak sobie fruwają a nie tworzą grubasnej fałdyAle kurczę, patrz ile twój chłop mógł z Ciebie zedrzeć kasy. A dobrze tnie?