reklama

Styczniówki 2021

reklama
Cześć kochana. Wczoraj w ogóle nie wchodziła. Muszę zaraz nadrobić wszystko co piszecie A sporo tego :)
Musialam odciąć się od myśli, wsiadłem w auto i pojechałam na cały dzień na Jezioro Białe. 3h jazdy ale warto było :)
Tak myślałam wchodzić do wody czy nie . Ale nie wytrzymałam musialam zanurzyc się. Gorąco jak cholera z powiem wam ciężkie to chowanie brzuszka w takim upale

Dziewczyny to moja pierwsza ciaza na takim etapie i mam pytanko: czy bolało Was w pachwinie? Mnie od wczorajszego wieczoru ciągnie coraz mocniej i kurcze nie wiem czy coś naciagnelam czy to normalne. Boli tylko z prawej strony. Aż ciężko nawet do wc dojść.
Spoko mnie co kilka dni ciągnie. Tylko, że z lewej 😊 brzuszki nam rosną i to normalne. Najgorzej jak szybko chce wstać, albo kichnę. Wczoraj to miałam najgorzej, bo ciągnęło nawet jak leżałam. 🤦🏻‍♀️
Niepokojące są tylko bóle jak ma okres z tym, że mocne 😊

Cześć kochana. Wczoraj w ogóle nie wchodziła. Muszę zaraz nadrobić wszystko co piszecie A sporo tego :)
Musialam odciąć się od myśli, wsiadłem w auto i pojechałam na cały dzień na Jezioro Białe. 3h jazdy ale warto było :)
Tak myślałam wchodzić do wody czy nie . Ale nie wytrzymałam musialam zanurzyc się. Gorąco jak cholera z powiem wam ciężkie to chowanie brzuszka w takim upale
O rany białe ❤️ moja ciocia mieszka nad samym jeziorem. Jak byłam małe każde wakacje tam spędzałam ❤️🥰

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry