Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie wiem... ręcznie zastanawiam A badania mam za równe 2 tygCzesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?
Czesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?
Napisz prywatną wiadomość do KasiaKar. Wpisze cię na listę.Widze ze grupa umarla śmiercią naturalną, kto to tam zapisywal do prywatnej bo ani widu ani slychu bym w niej byla. Mi minely 2 tyg i nic!
Ja byłam na prenatalnych w 13 tygodniu i byko widać płeć. Wiadomo, że wszystko się może zmienić, ale większość dziewczyn już wie co będzie miałaCzesc dziewczyny, juz bym chciala miec te wyniki Pappa[emoji16]no i poznac plec! Myslicie ze bedzie widac w 12 tygodniu?
Ja byłam na prenatalnych w 13 tygodniu i byko widać płeć. Wiadomo, że wszystko się może zmienić, ale większość dziewczyn już wie co będzie miała![]()