reklama

Styczniówki 2021

Widze ze grupa umarla śmiercią naturalną, kto to tam zapisywal do prywatnej bo ani widu ani slychu bym w niej byla. Mi minely 2 tyg i nic!

@KasiaKar kilkukrotnie przecież pisała na tym forum, że jeżeli komuś miną 2 tygodnie i będzie chciał dołączyć do grupy prywatnej, to musi się do niej zgłosić na priv - potem Kasia zbiera grupe dziewczyn i ok. 1/2 razy w tygodniu przekazuje admince, żeby Was dodała 😉

reklama
Widze ze grupa umarla śmiercią naturalną, kto to tam zapisywal do prywatnej bo ani widu ani slychu bym w niej byla. Mi minely 2 tyg i nic!

Lena no sorki, ale to nie w moim interesie sprawdzać, czy Ty już możesz sie zapisać czy nie. :-) :)
Sprawdzam tylko te, które sie do mnie zgłaszają i tak jak dziewczyny pisały dodaje raz albo dwa razy w tygodniu.

Cześć dziewczyny, co z tą drugą grupą? Ja mam 1 usg prenatalne 13.07. Już po biochemii. Czuję się dobrze. Pracuję nadal i oby tylko wszystko dobrze wyszło na badaniu. Pozdrawiam wszystkie mamunie, miłego dnia 😘

Jagódka przecież się zgłosiłaś, zostałaś dodana i wczoraj Cię pytałam czy będziesz się udzielać i dałam Ci link do grupy. Piszesz, że chcesz być w grupie pryw a do dziś się tam nie pojawiłaś. To ja się pytam teraz pytam o co Ty w ogóle teraz pytasz?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry