Martynaa02
Fanka BB :)
Teraz wkracza dzidzia w intensywny okres wzrostu, więc 25 sierpnia (kolejna wizyta) będzie już chyba dwa razy większa?O mamusiu.... ciekawe ile mój Bąbel będzie miał na kolejnej wizycie... skoro tak szybko rosną
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teraz wkracza dzidzia w intensywny okres wzrostu, więc 25 sierpnia (kolejna wizyta) będzie już chyba dwa razy większa?O mamusiu.... ciekawe ile mój Bąbel będzie miał na kolejnej wizycie... skoro tak szybko rosną
Mi tezA co się dzieje? Mi w poprzedniej ciąży wzmagały wymioty .
Ja jakbym nie umyla zebow to bym nie zasnela a rano to obowiazkowo muszę pasta i plyn nie przeszkadza witaminy tak.Ja nie mogę myc zębów rano bo mam odruchy wymiotne.. strasznie to wkurzajace
Ło matko. To samo mam tylko niezależnie od pory dnia. Cały czas! Probowalam uzywac pasty do zebow mojego trzylatka, ale to samo ..Ja nie mogę myc zębów rano bo mam odruchy wymiotne.. strasznie to wkurzajace
Mi lekarz nie chce narazie przepisać żelaza, bo mówi, że za wcześnie, ale udaje mi się dieta i czasami chlorella i jakoś ta anemia nie jest jakaś duża. W ogóle polecam chlorellę bo ma dużo kwasu foliowego i żelaza, a mozna i w tabletkach i do napoju np dodac jak jest w formie proszku.Ja wymiotuje ale juz mniej po witaminach odrazu wc a zelazo mi szkodzi w tabl wystarczająco bez tego mam zaparcia i bol jelit bralam w 1 trymestrze kwas foliowy na recepte .
Może źle reagujesz na którąś substancję powlekającą lub wypełniacz, ja mam tak z niektórymi kapsułkami nawet bez ciąży, że mi po nich nie dobrze, po prostu wybieram wtedy inne. Jak dasz radę zjeść to wiadomo, że lepiej niż łykać tabletki, ale pamiętałam, że masz właśnie i mdłości i biegunki dlatego dla mnie jakieś zabezpieczenie w formie witamin to taki wentyl bezpieczeństwa...Moj mowi ze do końca 1 trym.ja juz jestem w 2 nie biore tego co mi szkodzi organizm wie lepiej co potrzebne po co mam brac cos po czym wymiotuje.wole jesc sałatki
a co on ma w sobie? nawet nie wiedzialam ze kwas foliowy mozna na recepte kupicJa wymiotuje ale juz mniej po witaminach odrazu wc a zelazo mi szkodzi w tabl wystarczająco bez tego mam zaparcia i bol jelit bralam w 1 trymestrze kwas foliowy na recepte .
Mi 30 dniHej dziewczyny! Mam pytanko do tych Pań co przebywają na zwolnieniu lekarskim. Zastanawiam się nad skorzystaniem z takiego zwolnienia ze względu na różne dolegliwości. Co ile lekarze wystawiają Wam takie zwolnienie?
Ja mam 11.08Teraz wkracza dzidzia w intensywny okres wzrostu, więc 25 sierpnia (kolejna wizyta) będzie już chyba dwa razy większa?