Niespodziewajka
Fanka BB :)
Ja n razie mam 3x1 bo miałam silne leki przed ciaza. Zoabczymy co powie kardiolog w sierpniu kl zrobi mi badaniaJa mam 2x1 i acard 1x1
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja n razie mam 3x1 bo miałam silne leki przed ciaza. Zoabczymy co powie kardiolog w sierpniu kl zrobi mi badaniaJa mam 2x1 i acard 1x1
Staram się Dla maluszka coś zjesc ❤Za mało jesz! Żebyś nie nabawiła się anemii. Może jakieś warzywa- owoce w musie? Lub zblendowane?
Zobaczymy co będzie dalej... na razie cisnienie jest za niskie pryz wysokim pulsie. Choc jeszcze do wczoraj było w miarę ok- wszystko lekko podwyższone. Ja mam jeszcze jeden minus- dużo rzeczy w tym leków mnie uczula.Ilość dopegytu 2*1 czy 3*1 to taki tylko na wyrównanie trochę na początku taki włączają ja pod koniec z synem brałam po 8 szt dziennie.
Dobre pytanie !Dziewczyny czy rozwazacie szczepienie sie przeciwko grypie oraz krztusiec, tezec, błonica?
Ja swego czasu na grypę się szczepilam ale zawsze odrazy po szczepieniu taka chora że prawie umierałam więc teraz odpuszczę a o reszcie nawet nie słyszałam i nie myslalamDziewczyny czy rozwazacie szczepienie sie przeciwko grypie oraz krztusiec, tezec, błonica?
U mnie to samo. Niskie ciśnienie i wysoki puls [emoji17]Zobaczymy co będzie dalej... na razie cisnienie jest za niskie pryz wysokim pulsie. Choc jeszcze do wczoraj było w miarę ok- wszystko lekko podwyższone. Ja mam jeszcze jeden minus- dużo rzeczy w tym leków mnie uczula. [emoji23][emoji28]
A dlaczego na błonice, tezec i krztusiec? Na grypę nigdy się nie szczepię więc teraz tym bardziej nie [emoji6]Dziewczyny czy rozwazacie szczepienie sie przeciwko grypie oraz krztusiec, tezec, błonica?
Dobre pytanie !