Niespodziewajka
Fanka BB :)
Nawet sama rosół może byćprosze, tylko makaron al dentedo rosołu
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet sama rosół może byćprosze, tylko makaron al dentedo rosołu
![]()
Ja nie robiłam.Dziewczyny robiłyscie badania na cytomegalie?W Niemczech tego nie robią.Ginekolog mówi że jak nie mam bliskiego kontaktu z dziećmi to bez sensu robić.
Ja robiłam. Lekarz mi zleciłDziewczyny robiłyscie badania na cytomegalie?W Niemczech tego nie robią.Ginekolog mówi że jak nie mam bliskiego kontaktu z dziećmi to bez sensu robić.
Ja nie robilamJa robiłam. Lekarz mi zlecił
Wiesz już jaka płeć w brzuchu ?Zwykly kefir wypije kiwi tez nie lubia wybredne towarzystwo
Widzę że bardzo spokojnie, jak to w weekendHej dziewczyny..Co U Was?
Tutaj tak spokojnie wczoraj i nie wiem co się dziejeWidzę że bardzo spokojnie, jak to w weekendU mnie leniwy dzień w domu się zapowiada.
Jakoś przy weekendzie tak zawsze, każdy zdjęty swoimi sprawi, nie ma czasu na pogaduchy hehe.Tutaj tak spokojnie wczoraj i nie wiem co się dziejemiłego dnia !