Izawo28
Fanka BB :)
Tak! Dodatkowo jeszcze potworny bol ledzwi
Nie jesteście same. Mnie głowa też pobolewa. Raz bardziej raz mniej. Lędźwie też, a lekarz mówi że to całkiem normalne, bo miednica się rozszerza
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak! Dodatkowo jeszcze potworny bol ledzwi
Ja najgorzej świruję bo brzuch mi się spina mocno ostatnio. W zasadzie jakakolwiek aktywność=twardy brzuch, poza tym ciągnie w dół, boje się, że mięśnie i szyjka nie dają rady, jednak poprzedni poród chyba wszystko ponadwyrężał za mocno, ale może tylko panikuje, jeszcze 2 tyg i będę wiedzieć.
Takie martwienie chyba już nie minie...
Na razie napisałam sms, mam brać nospe i magnez, odpoczywać, jakby był silny ból albo coś innego bardzo niepokojącego to przychodzić szybciej, ale nawet jak się szyjka skraca to niewiele więcej mi teraz wymyśli chyba... Czekam, staram się nie wariować, ale to dla mnie najdłuższa dotychczas przerwa między wizytami i już mam nierównoPowiedz doktorowi, zbada szyjkę da pewnie jakieś leki, myśl, ze tak ma być ze macica ćwiczy i dodatkowo w ten sposób rośnie. U mnie jest dzień co jest super pare razy mnie tylko zepnie a jest dzień co lepiej chyba się nie ruszać![]()
Mnie bardzo bolało w 1 trymestrze krocze . 2razy z bólu zemdlalam ( pisalam wtedy o tym) teraz bol jest ale albo się do tego bólu krocza przyzwyczaiłam, albo jest lżejszeNa razie napisałam sms, mam brać nospe i magnez, odpoczywać, jakby był silny ból albo coś innego bardzo niepokojącego to przychodzić szybciej, ale nawet jak się szyjka skraca to niewiele więcej mi teraz wymyśli chyba... Czekam, staram się nie wariować, ale to dla mnie najdłuższa dotychczas przerwa między wizytami i już mam nierówno![]()
Bossh takie kuszenie powinno być karane.Przy niedzieli mąż mnie uszczęśliwił ogórkami [emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 1157254Zobacz załącznik 1157255
Dzisiaj kiszone i salatka curry.Bossh takie kuszenie powinno być karane.
Ps W weekend planuje robić Twoja sałatkę! Jak skończymy remont![]()