Agnieszka2929
Fanka BB :)
Wczoraj sprawdzała bicia 2 serc przy przyjeciu..Czemu nie powiesz im że musisz mieć dzisiaj USG bo jedno z dzieci nie żyje ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj sprawdzała bicia 2 serc przy przyjeciu..Czemu nie powiesz im że musisz mieć dzisiaj USG bo jedno z dzieci nie żyje ?
Na ktg jeszcze za szybko spr 2 serca w poniedzialek mam miec ogólne usg przepadlo mi prenatalne.J
Ja wiele razy leżałam z synem w ciąży w szpitalu to już na izbie przyjęć robili USG a pod koniec to ktg jeszcze obowiązkowo
No mi w 5 TC robili USG zanim mnie przyjęli i potem po przed wypisem dlatego jestem w szoku.J
Ja wiele razy leżałam z synem w ciąży w szpitalu to już na izbie przyjęć robili USG a pod koniec to ktg jeszcze obowiązkowo
jeszce to przemyśle!
Dziewczyny co sądzicie o zakupie używanego fotelika ? Chcę upić używany wózek, ale na olx większość to 2w1+ fotelik z cybexa itp. Foteliki ogólnie są bardzo dobre, tylko, że używane i nie wiem czy to nie wpływa na ich jakość,
Nie, zostawila sobie to jako tajrmnice przed lekarzami! Wy czytacie co piszecie?Czemu nie powiesz im że musisz mieć dzisiaj USG bo jedno z dzieci nie żyje ?
Trzymaj sie mocno!Oni wiedza ze 1 nie żyje..mialam nawet lezec na korytarzu bo miejsc nie było.
Dokładnie przed przyjęciem na oddział robią zawsze usg czy w ogóle są podstawy do pozostania w szpitaluJ