Malinowa_959
Fanka BB :)
Zazdroszczę, bo ja stóp nie widzę jeżeli sie do przodu nie pochylęTo samo ja.jakby dzidzia nie kopała to bym nawet nie wiedziała że w ciąży jestem.Dzis połowa ciąży A ja nawet nic nie przytylam i brzucha zero.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zazdroszczę, bo ja stóp nie widzę jeżeli sie do przodu nie pochylęTo samo ja.jakby dzidzia nie kopała to bym nawet nie wiedziała że w ciąży jestem.Dzis połowa ciąży A ja nawet nic nie przytylam i brzucha zero.
Mam tak samoZazdroszczę, bo ja stóp nie widzę jeżeli sie do przodu nie pochylę![]()
dziewczyny pytanie do mam dzieci szkol podstawowych. jak u was odbywa sie wprowadzanie dziecka?
No to super. Który TC ? Bo chyba się pomyliłaśWróciłam z połówkowego,córka się cały czas chowała,twarzy nie chce pokazywać, ciężko było cokolwiek zobaczyć. Ale najważniejsze że wszystko w porządku, tak jak w 12 tygodniu. 12 plus 0 i waży 320 gram.powinna dobić do 3500 jak tak dalej pójdzie.
Tylko pod drzwi [emoji16]Do 11 września jako rodzice uczniów klas pierwszych możemy wprowadzać dziecko do szkoły. Idziemy przebrać się w szatni i zaprowadzamy na sale. Jak przychodzę to tez pod sala go odbieram do szatni i do domu. Rodziców obowiązują maseczki i dezynfekcja rak przy każdym wejściu. Po 11 września niby maja juz ogarniać się sami ale rodzice chcą pisać petycje ze to za krótko.
20 plus 0. Telefon zmieniłNo to super. Który TC ? Bo chyba się pomyliłaś![]()
ciekawe ile mój pulpecik waży. A do połówkowych jeszcze tyle czasu, że jajko zniose20 plus 0. Telefon zmienił![]()