Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
A. My dzisiaj połówkowe dam znać po wizycie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymamy kciuki[emoji16]A. My dzisiaj połówkowe dam znać po wizycie[emoji16]
Zważyłam się i u mnie też prawie 7kg na +, a dopiero 21+0, teraz przez miesiąc chyba ze 3-4kg zrobiłam, masakra...
A ja już 7 kg na plusieszok, bo trzy tygodnie temu tylko dwa.
Hej a czemu na echo nie poszłaś jak mogę spytacJa jestem w szoku bo mi z tyłka lecą wszystkie spodzie sprzed ciąży, gdzie te kilogramy
Dzisiaj witam 21 tc, równa połowa ciąży. 17 mam prenatalne u zobaczymy co tam u malucha ,bo oczywiście pani z kliniki postraszyła mnie wada serca przez to NT podwyższone, a ja nie poszłam na echo w 19tc ;/
myślałam, że mam iść po prostu na zwykłe prenatalne, dzwoniłam do kliniki w 16 tc i kazała przyjść na prenatalne po 20 tc, a teraz, że powinnam iść na echo w 19.Hej a czemu na echo nie poszłaś jak mogę spytac
no to dobrze, skoro nie tylko ja tak tyje, to może nie będę słonikiemSpoko, u mnie 6trochę przeżyłam szok na badaniu xD ale podobno przyrost ok
![]()
Grzybobrania czas[emoji265][emoji265]Zobacz załącznik 1173956
A ja już 7 kg na plusieszok, bo trzy tygodnie temu tylko dwa.
wiem o co chodzi, ja nie jem mięsa i nie wiem czym będę się żywiła w szpitalu. Jeszcze większość szpitali robi cyrki z paczkami i naprawdę będę musiała się krakersami żywić. W ogóle nadal szukam miejsca gdzie będę mogła urodzić, bo oczywiście cyrk z porodami rodzinnymi.My 4,800w ciągu 3 tygodni dwa razy tyle co przez 18 tygodni
Tyle ze u mnie same chłopy waza ponad 800g razem a gdzie tam cały ich sprzętchociaż mówią ze wyglądam lepiej wiec możliwe ze na buzi tez widać te kg. Ważne żebym jakos strasznie dużo nie przywaliła bo po cc sama w szpitalu przez conajmniej tydzien bez pomocy męża muszę się ogarniac i dwójkę dzieci. Powiem Wam, ze dla mnie to jest największa zmora porodu, ze mój maz nie wejdzie nie przeniesie, nie umyje, nie zajmie się chłopcami
![]()