G
gość _199
Gość
Badania prenatalne mam w klinice, a nie u prowadzącego, który też mi sprawdza szyjkę.Mój lekarz sprawdza na każdym badaniu jaka jest długość szyjki, bo może się skracać bezobjawowo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Badania prenatalne mam w klinice, a nie u prowadzącego, który też mi sprawdza szyjkę.Mój lekarz sprawdza na każdym badaniu jaka jest długość szyjki, bo może się skracać bezobjawowo
No to superNo i tak jak myślałam doktor powiedział buraczki, szpinak, mięsko![]()
Synuś zdrowiutki i prawie 600g.
Od którego tygodnia jest wykonywane ktg i co jaki czas?A ja za tydzień już zaczynam ktg.Zostały mi równe 4 miesiące. Nie wiem ile dzidzia teraz waży Ale daje solidne kopniaki.Stresują mnie tylko te skurcze,ale czytam że po 20 tygodniu nie tylko ja je mam.
Yyy ja zaczynam 25 tydz i skurczy nie mam ...A ja za tydzień już zaczynam ktg.Zostały mi równe 4 miesiące. Nie wiem ile dzidzia teraz waży Ale daje solidne kopniaki.Stresują mnie tylko te skurcze,ale czytam że po 20 tygodniu nie tylko ja je mam.
Ja mam ktg w Niemczech od 6 miesiąca na każdej wizycie.Skurcze mam podobne do okresu,nie bolą,bardziej mnie stresują.Od którego tygodnia jest wykonywane ktg i co jaki czas?
Jak odczuwasz skurcze?
Jedna ma skurcze,druga nie ma.moje koleżanki też miały.pierwsze skurcze też miałam długo,do 16 tygodnia.Yyy ja zaczynam 25 tydz i skurczy nie mam ...