Ja Ze Swietokrzyskiego. Było już podobne pytanie na grupie ale żadna dziewczyna z mojej okolicy. A Ty skąd jesteś?Dziewczyny, skąd jesteście?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja Ze Swietokrzyskiego. Było już podobne pytanie na grupie ale żadna dziewczyna z mojej okolicy. A Ty skąd jesteś?Dziewczyny, skąd jesteście?
Aa to musialo paść zanim dolaczylam, nie nadrobilam calego wątkuJa Ze Swietokrzyskiego. Było już podobne pytanie na grupie ale żadna dziewczyna z mojej okolicy. A Ty skąd jesteś?
Staraj się dalej Kochana mam nadzieję że już niedługo dołączysz do lutowych albo marcowych mam. Ale zaglądaj wtedy i do nas czasem. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobregoJuż teraz oficjalnie żegnam się z Wami. Wyniki są i ciąży brak. Pozdrawiam.![]()
Fakt że dziewczyny piszą szybko, czasem sama nie nadążamAa to musialo paść zanim dolaczylam, nie nadrobilam calego wątku![]()
Ja spod Krakowa
Ja też ze ŚwiętokrzyskiegoJa Ze Swietokrzyskiego. Było już podobne pytanie na grupie ale żadna dziewczyna z mojej okolicy. A Ty skąd jesteś?
O to fajnieJa też ze Świętokrzyskiego![]()
Ja z KielcO to fajnieja z okolic Końskich dokładnie
![]()
Oo moje okoliceZ Krakowa