Agnieszka2929
Fanka BB :)
Tez bym wolala sn,ale niestety sytuacja mnie zmusza do ccMasz bardzo rzetelną wiedzę! Tez wahalam sie na porodem sn czy cc i mimo bolu sklaniam sie sn.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez bym wolala sn,ale niestety sytuacja mnie zmusza do ccMasz bardzo rzetelną wiedzę! Tez wahalam sie na porodem sn czy cc i mimo bolu sklaniam sie sn.
Nie przezywaj na zapas znajoma miala w 29 tyg cc blizniaki i mleko miala.Ja bardzo bym chciała rodzic SN. Niestety doktor od razu zakwalifikował nas na CC ...czy będę gorsza matka ? Najbardziej boje się, ze cycki nie będą na tyle ‚dojrzałe’ po cc zeby mieć mleko. I ja będę jak kaleka na 100%
Nie mialam na mysli sytuacji bez wyjscia, tylko mowa o sytuacji gdzie mozesz dokonac takiego wyboru[emoji16]Tez bym wolala sn,ale niestety sytuacja mnie zmusza do cc
Nie będziesz gorszą matką! Niektorzy lekarze boja sie wyslac pacjentke w ciazy mnogiej na poród naturalny, czasami stan dzieci wskazuje, że bezpieczniej będzie cc. Ale jak nie masz wyboru to nie znaczy że nie dbasz o brzuszek czyni dzieciJa bardzo bym chciała rodzic SN. Niestety doktor od razu zakwalifikował nas na CC ...czy będę gorsza matka ? Najbardziej boje się, ze cycki nie będą na tyle ‚dojrzałe’ po cc zeby mieć mleko. I ja będę jak kaleka na 100%
To bym wybrala sn jak z synemNie mialam na mysli sytuacji bez wyjscia, tylko mowa o sytuacji gdzie mozesz dokonac takiego wyboru[emoji16]
Nasza mała też poprzeczniePoszukaj ćwiczeń które pomagają w obrocie malucha.
Mój jest ułożony poprzecznie
No ja jednak zostaje przy swoim. Nauka nauką, życie życiem.To akurat nie jest kwestia wiary, ale wyników badań naukowych.