reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
0,5 cm ? 😱 mój to by pewnie mnie położył na oddziale albo wsadził jakiś korek 😱 jutro mam wizytę mi się akurat szyjka skraca tyle, ze Nas jest więcej i ciężar tez robi swoje. Luteinę 100 dopochwowo biorę juz daaaawno rano i wieczorem właśnie. Lez plackiem do poniedziałku a jakby cos się nasilało od razu albo dzwon na szpital albo do lekarza
Moja szyjka tez juz zaczyna obrywac zobacze co będzie w pon .

Współczuję, ja nie czekał w kolejce na żadne prenatalne, doceniam mimo wszystko prywatną opiekę, bo na NFZ są jakies cyrki..

Mnie się wczoraj udało zapisać na NFZ na 12 listopada na USG. U mnie były niezłe roszady w firmie z ich ubezpieczeniem i teraz nam wchodzi Allianz to mogę wrócić do swojego prywatnego, no ale chciałam mieć jakiegoś lekarza, którego w szpitalu kojarzą, w którym chce rodzić.
Wiadomo, że Covid i nie wiadomo jak będzie, ale skoro już zaczęłam do tego drugiego chodzić i on mi L4 wypisuje to już zostanę :-) :)

Mnie się wczoraj udało zapisać na NFZ na 12 listopada na USG. U mnie były niezłe roszady w firmie z ich ubezpieczeniem i teraz nam wchodzi Allianz to mogę wrócić do swojego prywatnego, no ale chciałam mieć jakiegoś lekarza, którego w szpitalu kojarzą, w którym chce rodzić.
Wiadomo, że Covid i nie wiadomo jak będzie, ale skoro już zaczęłam do tego drugiego chodzić i on mi L4 wypisuje to już zostanę :-) :)
Ja nie pamiętam kiedy byłam na NFZ u lekarza, prócz szpitala.
Ja żałuję, że u mnie w mieście lekarze są tacy daremni, wszyscy którzy pracują w szpitalu to jakaś pomyłka i muszę jechać tyle km od domu żeby rodzic.

reklama
Do góry