Agnieszka2929
Fanka BB :)
I chcialam.zaznaczyc,ze przy blizniakach do konca to 36 tydz ...nie 40 tyg ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ta trzecia córeczkę to będziesz normalnie chować?I chcialam.zaznaczyc,ze przy blizniakach do konca to 36 tydz ...nie 40 tyg ..
Lekarz mówił ze to juz odpad medyczny ..A ta trzecia córeczkę to będziesz normalnie chować?
Masz prawo do pochówku, nie słuchaj ich... Przecież teraz można już 6 tygodniową ciążę pochować.Lekarz mówił ze to juz odpad medyczny ..
Szczerze to zaden ksiadz mi nie pochowa a ja to nawet nie chce widziecMasz prawo do pochówku, nie słuchaj ich... Przecież teraz można już 6 tygodniową ciążę pochować.
jak to nie pochowa, normalnie chowają...Szczerze to zaden ksiadz mi nie pochowa a ja to nawet nie chce widziec
Masz do tego prawo!Szczerze to zaden ksiadz mi nie pochowa a ja to nawet nie chce widziec
Przy pochówku nie widzi się dziecka, po prostu informujemy że ma taką możliwość oraz, że ksiądz normlanie pochowa takie dziecko. Wiele osób nie zdaje sobie z tego sprawę i nie drąży tematu, a potem żałują.Przecież napisała, ze nie chce widziec. Wyluzujcie.